Θεωρούσατε την Μόνικα Μπελούτσι όμορφη; Δείτε την 14χρονη κόρη της!

Η Μόνικα Μπελούτσι χαρακτηρίζεται ως μια από τις ομορφότερες και σαγηνευτικότερες γυναίκες παγκοσμίως – και αν μας ρωτάτε, αυτός ο χαρακτηρισμός δεν της δόθηκε άδικα.

Όπως φαίνεται, τα γονίδια ομορφιάς της κληρονόμησε και η κόρη της, Ντέβα, η οποία πρόσφατα πρωταγωνίστησε σε διαφημιστικό της εταιρείας Dolce & Gabbana και τράβηξε πάνω της όλα τα βλέμματα.

Στιγμιότυπα από το διαφημιστικό της Ντέβα

Η 14χρονη σήμερα Ντέβα Κασέλ (Deva Cassel) είναι κόρη της Μόνικα Μπελούτσι και του Βενσάντ Κασέλ, οι οποίοι ήταν παντρεμένοι για 14 ολόκληρα χρόνια και ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους το 2013.

Από τον γάμο αυτό, το ζευγάρι των ηθοποιών απέκτησε δύο κόρες. Την Ντέβα, η οποία γεννήθηκε στις 12 Σεπτεμβρίου του 2004 και την 9χρονη Λεονί, η οποία γεννήθηκε στις 21 Μαΐου του 2010.

Η Ντέβα με την μητέρα της σε πιο μικρή ηλικία

Όλα αυτά τα χρόνια έχουν κυκλοφορήσει ελάχιστες φωτογραφίες του ζευγαριού με τα παιδιά του, ενώ μετά τον χωρισμό τους κανένας από τους δύο δεν μιλά για τη σχέση τους.

Πλέον, ο Γάλλος ηθοποιός χαίρεται τη νέα του ζωή δίπλα στην 22χρονη σύζυγό του, η οποία πρόσφατα τον έκανε μπαμπά για 3η φορά, ενώ η Μόνικα Μπελούτσι απολαμβάνει την εργένικη ζωή της.

Πάντως, ο 53χρονος Βενσάν Κασέλ φαίνεται πως μοιράζεται περισσότερες προσωπικές στιγμές του στα κοινωνικά δίκτυα από όσες οι πρώην σύζυγός του…

Δείτε φωτογραφίες με τις κόρες του και τη νυν συζυγό του

View this post on Instagram

Happiest man alive ❤️ #WWbackstage

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on

View this post on Instagram

Two divine long n’ lean creatures I just can’t live without….

A post shared by Vincent Cassel (@vincentcassel) on