Αρχική Γωνιά του Μαθητή Θερινά Δημόσια Σχολεία 2017: Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς για το φετινό πρόγραμμα λειτουργίας

Θερινά Δημόσια Σχολεία 2017: Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς για το φετινό πρόγραμμα λειτουργίας

Θερινά Δημόσια Σχολεία 2017: Τι πρέπει να ξέρουν οι γονείς για το φετινό πρόγραμμα λειτουργίας

Το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού ενημερώνει τους γονείς που έχουν υποβάλει αίτηση για συμμετοχή των παιδιών τους στα Θερινά Δημόσια Σχολεία (Θ.Δ.Σ.) για τα εξής:

1. Κατά τη καλοκαιρινή περίοδο μεταξύ 26 Ιουνίου μέχρι 28 Ιουλίου 2017 (δηλαδή μέχρι την τελευταία Παρασκευή του μήνα Ιούλη και συνολικά 25 εργάσιμες μέρες), θα λειτουργήσουν όλα τα δημοτικά σχολεία και δημόσια νηπιαγωγεία, τα οποία βρίσκονται στον κατάλογο των Θ.Δ.Σ.

2. Έχουν γίνει δεκτές οι αιτήσεις όλων των μαθητών για συμμετοχή στο συγκεκριμένο πρόγραμμα.

3. Αναμένεται ότι μέχρι την Δευτέρα, 19 Ιουνίου 2017, οι γονείς των μαθητών θα ενημερωθούν γραπτώς (μέσω του εντύπου ΥΠΠ ΘΔΣ4) από τους/τις διευθυντές/ντριες των δημοτικών σχολείων και δημόσιων νηπιαγωγείων, στα οποία φοιτούν τώρα τα παιδιά τους, για το Θ.Δ.Σ., στο οποίο αυτά έχουν εγκριθεί να φοιτήσουν.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.