Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Θρίλερ στη Λάρνακα - Μητέρα καταγγέλει κάταγμα στο κεφάλι νεογέννητου που του προκάλεσε εγκεφαλική παράλυση

Θρίλερ στη Λάρνακα - Μητέρα καταγγέλει κάταγμα στο κεφάλι νεογέννητου που του προκάλεσε εγκεφαλική παράλυση

Θρίλερ στη Λάρνακα - Μητέρα καταγγέλει κάταγμα στο κεφάλι νεογέννητου που του προκάλεσε εγκεφαλική παράλυση

Μια περίεργη καταγγελία μιας μητέρας έχει αναστατώσει τις τελευταίως ώρες την Λάρνακα αλλά και όλη την Κύπρο με κεντρικό της θέμα το κάταγμα που προκλήθηκε σε νεογέννητο μωρό αμέσως μετά το τοκετό σε ιδιωτική κλινική.

Σύμφωνα με πληροφορίες της Cyprus Times Ελληνοκύπρια, η οποία γέννησε με καισαρική τομή πριν από οκτώ μήνες σε ιδιωτική κλινική στη Λάρνακα, πριν από τρεις εβδομάδες προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία για να διακριβωθεί τι ακριβώς συνέβη και το βρέφος φέρει κάταγμα στο κεφάλι.

Ο τοκετός, σύμφωνα, με την ίδια πηγή, φαίνεται με βάση τα πρώτα αποτελέσματα της έρευνας να έγινε με επιτυχία, ωστόσο παιδίατρος εντόπισε στο κεφάλι του παιδιού ένα σημάδι και ήταν καθησυχαστικός ότι σε μερικές μέρες θα υποχωρούσε. Οι γονείς ανάστατοι και διαπιστώνοντας ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με το νεογέννητο παιδί τους, προχώρησαν σε όλες τις ενέργειες ώστε να δουν τι συμβαίνει.

Αξονική τομογραφία, που διενεργήθηκε στο βρέφος κατέδειξε ότι έχει κάταγμα κρανίου. Στην συνέχεια οι γονείς με το μωρό μόλις μερικών μηνών μετέβησαν σε ιατρικό κέντρο της Μεγάλης Βρετανίας για δεύτερη γνώμη. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων επιβεβαίωσαν το πρόβλημα. Το βρέφος φέρει κεφαλαιμάτωμα, το οποίο προκάλεσε την εγκεφαλική παράλυση του. Το ΤΑΕ Λάρνακας εξετάζει κάτω από ποιες συνθήκες προήλθε και τι ακριβώς συνέβη κατά τον τοκετό και μετά.

Μέχρι σήμερα λήφθηκε αριθμός καταθέσεων, ενώ ενδέχεται η υπόθεση, λόγω της φύσεως της να παραπεμφθεί στον Γενικό Εισαγγελέα.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter