Θρήνος στη Λάρνακα: 16χρονος ξεψύχησε σε πάρτυ με τους συμμαθητές του

Τελευταία ενημέρωση: Σύμφωνα με τα ευρήματα της κ. Αντωνίου, της αρμόδιας ιατροδικαστή, ο θάνατος του 16χρονου μαθητή οφείλεται σε ασφυξία συνεπεία εισρόφησης εμεσμάτων. Από την σορό λήφθηκαν δείγματα και για τοξικολογικές εξετάσεις.

Με ένα εξαιρετικά δυσάρεστο γεγονός έκλεισε η χθεσινή ημέρα, αφού ένα νέο παιδί άφησε χθες την τελευταία του πνοή, στην περιοχή Τρούλλους, στη Λάρνακα.

Το τραγικό συμβάν

Ο λόγος για τον 16χρονο Παναγιώτη Στεφανή, ο οποίος βρισκόταν σε πάρτυ με φίλους του, όταν ξαφνικά ένιωσε αδιαθεσία, με αποτέλεσμα να κάνει εμετό. Αμέσως μετά έχασε τις αισθήσεις του και τότε οι φίλοι του κάλεσαν τον πατέρα του, ο οποίος είναι αστυνομικός, και πιθανώς κατάφερνε να τον επαναφέρει.

Ταυτόχρονα, έσπευσαν και νοσηλευτές, προκειμένου να βοηθήσουν το παιδί, το οποίο, όμως, δυστυχώς δεν επανήλθε. Ο 16χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρνακας, όπου απλά διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Ο Παναγιώτης ήταν το μοναχοπαίδι της οικογένειας και ο πόνος της οικογένειας είναι ανείπωτος.

Σήμερα το πρωί θα διενεργηθεί νεκροτομή, για να διαπιστωθούν τα αίτια του θανάτου του.

Η κηδεία του θα τελεστεί την Τρίτη 16 Απριλίου στις 14:30 μ.μ στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμα στους Τρούλλους και έκκληση είναι αντί στεφάνων να κατατεθούν εισφορές για την οικογένεια.