Αρχική InfoKids Νέα Τι απαντά η Παραμυθούπολη στην καταγγελία μητέρας για επικίνδυνα παιχνίδια

Τι απαντά η Παραμυθούπολη στην καταγγελία μητέρας για επικίνδυνα παιχνίδια

Τι απαντά η Παραμυθούπολη στην καταγγελία μητέρας για επικίνδυνα παιχνίδια

Η Παραμυθούπολη, το χριστουγεννιάτικο χωριό με δραστηριότητες και υπαίθρια παιχνίδια για τα παιδιά που λειτουργεί στη Λευκωσία, πρωταγωνιστεί αρνητικά από χθες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έπειτα από καταγγελία γνωστής Κύπριας παρουσιάστριας που το επισκέφθηκε παρέα με τα παιδιά της.

Η Κατερίνα Κωνσταντίνου με δύο φωτογραφίες που ανήρτησε χθες στο λογαριασμό της στο Facebook και την υποσημείωση "Παραμυθουπολη... στους "τακκους" έθεσε ζητήματα ασφαλείας αναφορικά με τη λειτουργία των παιχνιδιών του χριστουγεννιάτικου πάρκου. Οι φωτογραφίες της κάνουν το γύρο του διαδικτύου και έχουν προκαλέσει πλήθος αρνητικών σχολίων για την ασφάλεια της Παραμυθούπολης.

Αυτή είναι η ανάρτηση της Κατερίνας Κωνσταντίνου

Τι απαντά η εταιρεία που διαχειρίζεται την Παραμυθούπολη

Το Lunapark Parko Paliatso, που διοργανώνει την Παραμυθούπολη Χριστουγέννων στην Λευκωσία, επιθυμεί,σε σχέση με σχόλια και αναρτήσεις που είδαν το φως της δημοσιότητας στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης, να αναφέρει τα ακόλουθα:

 Η εταιρία μας ακολουθεί και εφαρμόζει ευλαβικά τους κανόνες ασφαλείας που καθορίζει η TUV NORD (Technical Inspection Association https://www.tuv-nord.com/en/tuv-nord-worldwide/), η πιο αναγνωρισμένη Γερμανική αρμόδια αρχή για ελέγχους ασφαλείας και Πιστοποίησης προϊόντων. Η TUV NORD επιθεωρεί την εταιρία μας και τον εξοπλισμό μας σε ετήσια βάση.

 Βάση αυτών των ελέγχων λοιπόν, γίνεται η εγκατάσταση των παιγνιδιών και βεβαίως χρησιμοποιούνται υλικά στήριξης για απορροφούν τους κραδασμούς. Υλικά όπως ξύλινες βάσεις ΠΡΕΠΕΙ να χρησιμοποιούνται υποχρεωτικά.

 Η εταιρία μας (η μεγαλύτερη στην Κύπρο) λειτουργεί με αυτά τα πρότυπα από το 1999.

Προτεραιότητα μας είναι η ασφαλής ψυχαγωγία των παιδιών και των γονέων στον χώρο μας. Για τον σκοπό αυτό λαμβάνουμε όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα. Σας ευχαριστούμε για την εμπιστοσύνη σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter