Τι δώρο πήρε η Κέιτ Μίντλετον στον γιο της από την Κύπρο; (φωτογραφίες)

Η Κέιτ Μίντλετον και ο πρίγκιπας Γουίλιαμ επισκέφθηκαν εχθές την Κύπρο και συγκεκριμένα στη βρετανική βάση του Ακρωτηρίου Λεμεσού, προκειμένου να συναντήσουν το προσωπικό που υπηρετεί εκεί.

Είναι γνωστό πως η Κέιτ έχει μια μικρή αδυναμία στον πρωτότοκο γιο της, πρίγκιπα Τζορτζ, για τον οποίο δεν σταμάτησε να μιλά καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψής της. Μάλιστα, φωτογραφήθηκε με τα ελικόπτερα της βάσης, καθώς αυτή ήταν η επιθυμία του. Ο μικρός Τζόρτζ έχει αδυναμία στα ελικόπτερα, όπως ακριβώς και ο πατέρας του.

Τα αστεία του Πρίγκιπα Γουίλιαμ

Το πριγκιπικό ζεύγος με χαλαρή διάθεση συνομίλησε με τους Βρετανούς στρατιωτικούς, που θα περάσουν τις Γιορτές μακριά από την οικογένειά τους, ενώ ο Δούκας του Κέιμπριτζ δεν σταμάτησε να κάνει αστεία, ακόμα και για την εμφάνιση της γυναίκας του.

Η Δούκισσα του Κέιμπριτζ για την επίσκεψή της στην Κύπρο επέλεξε μία μαύρη παντελόνα με μία μεγάλη ζώνη, συνδυάζοντας τα με ένα χακί σακάκι, θέλοντας έτσι να μην είναι παράταιρη με τους στρατιωτικούς στο Ακρωτήρι.

Ωστόσο ο Πρίγκιπας Γουίλιαμ δεν το είδε έτσι ακριβώς και όταν κλήθηκαν να φωτογραφηθούν μαζί με το προσωπικό μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο, έκανε το αστείο του για τις στιλιστικές επιλογές της συζύγου του.

«Η γυναίκα μου μοιάζει λίγο με το Χριστουγεννιάτικο δέντρο», ανέφερε ο Γουίλιαμ εννοώντας πως το χακί της κουστούμι ταιριάζει με το πράσινο του δέντρου.

Μάλιστα ο Γουίλιαμ δεν σταμάτησε τα αστεία, καθώς μόλις είδαν πως όλοι οι φωτογράφοι είχαν στραφεί πως το μέρος της Κέιτ Μίντλετον, τότε γύρισε και τους είπε «Μήπως καλύτερα να φύγω από το πλάνο», προκαλώντας έτσι το γέλιο όλων.

Δείτε φωτογραφίες από την επίσκεψή τους