Αρχική InfoBaby Προετοιμασία Εγκυμοσύνης Τι πιθανότητες έχετε να μείνετε έγκυος ακριβώς μετά την περίοδο;

Τι πιθανότητες έχετε να μείνετε έγκυος ακριβώς μετά την περίοδο;

Τι πιθανότητες έχετε να μείνετε έγκυος ακριβώς μετά την περίοδο;

"Υπάρχει περίπτωση να μείνω έγκυος μετά από ελεύθερη επαφή, αμέσως μόλις τελειώσει η περίοδός μου; Δηλαδή την επόμενη κιόλας ημέρα;"

Ο Γυναικολόγος Δρ. Ναούμ μας απάντησε ότι μια ελεύθερη επαφή, χωρίς κάποια μέθοδο αντισύλληψης, μπορεί να οδηγήσει σε εγκυμοσύνη οποιαδήποτε ημέρα του κύκλου της γυναίκας. Σαφώς, οι πιθανότητες στις γόνιμες ημέρες είναι υψηλότερες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι τις υπόλοιπες ημέρες οι πιθανότητες είναι ανύπαρκτες. Γι΄αυτό, εάν δεν επιθυμείτε μία εγκυμοσύνη σε αυτή τη φάση της ζωής σας, μπορείτε να επιλέξετε τη μέθοδο αντισύλληψης (χάπια, τσιρότο, προφυλακτικό, σπιράλ) που ταιριάζει στη δική σας περίπτωση.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.