Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Τι σημαίνει να μεγαλώνεις αγόρια: 21 φωτογραφίες βγαλμένες από τη… ζωή σας!

Τι σημαίνει να μεγαλώνεις αγόρια: 21 φωτογραφίες βγαλμένες από τη… ζωή σας!

Τι σημαίνει να μεγαλώνεις αγόρια: 21 φωτογραφίες βγαλμένες από τη… ζωή σας!

Η Sarah Easter, φωτογράφος από το Τέξας, έχει… εντρυφήσει στο να απαθανατίζει ρεαλιστικές εμπειρίες της παιδικής ηλικίας. Οι καλύτεροι πρωταγωνιστές στις φωτογραφίες της, μάλιστα, δεν είναι άλλοι από τους τέσσερις γιους της, ηλικίας 4, 7 και 9 ετών. Και παρόλο που λατρεύει τα οικογενειακά πορτρέτα, όπως η ίδια είπε στο Popsugar, η πραγματική ζωή στο σπίτι της δεν έχει καμία σχέση…

«Δεν τα βρίσκουμε σχεδόν ποτέ μεταξύ μας, το σπίτι μας είναι συνήθως σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης και σχεδόν πάντα κάτι χαοτικό συμβαίνει. Οι φωτογραφίες αυτές, όμως απεικονίζουν τις στιγμές που πραγματικά θέλω να θυμάμαι. Θέλω να κοιτάζω πίσω, σε 20 χρόνια από σήμερα, και να θυμάμαι πώς ήταν τα αγόρια μου τα πρωινά του Σαββάτου, με τα μαλλάκια τους ανακατεμένα από τον ύπνο, ή έπειτα από μια μεγάλη, περιπετειώδη μέρα στην ύπαιθρο, ή αυτά τα πολύτιμα δευτερόλεπτα που είναι πραγματικά αγαπημένα μεταξύ τους.»

Λέει, επίσης, ότι ανυπομονεί και τα ίδια τα αγόρια της να κοιτάζουν αυτές τις φωτογραφίες όταν μεγαλώσουν. «Θέλω να έχουν φωτογραφίες που απεικονίζουν τα παιδικά τους χρόνια, όχι μόνο για να θυμούνται στιγμές, όπως το μπλουζάκι που τους έφτιαξα για μια συγκεκριμένη φωτογραφία ή το ότι τα έβαλα να χτενιστούν εκείνη τη μέρα. Θέλω οι φωτογραφίες που θα τους αφήσω να είναι αιώνιες, να αποτυπώνουν το πώς εγώ τους έβλεπα, όλες τις μικρές λεπτομέρειες και τις αλλαγές τους και όλα αυτά που αγαπώ στους γιους μου και που πιστεύω, ότι αξίζει να θυμούνται…»

Όσο για την «τέλεια φωτογραφία»; Σίγουρα δεν αποτελεί προτεραιότητα για αυτή τη μαμά: «Όταν καταγράφω στιγμές της ζωής των παιδιών μου με βοηθά να καταλάβω την ομορφιά στο να έχεις παιδιά. Όταν βγάζω φωτογραφίες, με όλες τις ατέλειες στη ζωή μας, αυτό μου επιτρέπει να δω την τελειότητα που υπάρχει σε όλο αυτό.»

Απολαύστε, λοιπόν, τις φωτογραφίες της που αποδεικνύουν μία προς μία τι πραγματικά σημαίνει να μεγαλώνεις αγόρια…


Πηγή: popsugar.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter