Αρχική InfoMommy Νέα Τη βίαζε ο πατέρας της και η μάνα της της έλεγε να μην μιλά και τους κάνει ρεζίλι

Τη βίαζε ο πατέρας της και η μάνα της της έλεγε να μην μιλά και τους κάνει ρεζίλι

Τη βίαζε ο πατέρας της και η μάνα της της έλεγε να μην μιλά και τους κάνει ρεζίλι

Την ανανέωση του διατάγματος κράτησης 46χρονου, θα ζητήσει η Αστυνομία από το Δικαστήριο Λεμεσού, για διευκόλυνση των εξετάσεων σε σχέση με καταγγελλόμενη υπόθεση βιασμού 23χρονης σήμερα από τον πατέρα της. Η καταγγελία έγινε την περασμένη Παρασκευή, με την 23χρονη να ισχυρίζεται ότι το μαρτύριο βιασμού από τον ίδιο της τον πατέρα, το βίωνε από τα 12 χρόνια της.

Το θύμα ανέφερε στην καταγγελία της, πως τόσο η μητέρα αλλά και ο αδελφός της, γνώριζαν τον εφιάλτη που βίωνε όμως απαιτούσαν να μην μιλήσει σε κανέναν γιατί θα χαλούσε την οικογένεια και θα τους έκανε ρεζίλι στο χωριό όπου κατοικούν. Ωστόσο η νεαρή δεν άντεξε και βρήκε τη δύναμη να εκμυστηρευτεί σε ψυχολόγο τα όσα εφιαλτικά ζούσε επί δέκα συνεχόμενα έτη από το ίδιο της τον πατέρα, η οποία την παρότρυνε να καταγγείλει την υπόθεση στην Αστυνομία.

Μεταξύ άλλων ανέφερε πως η τελευταία φορά που την βίασε ο πατέρας της ήταν πριν από 15 ημέρες. Ο 46χρονος αρνείται τις κατηγορίες που του καταλογίζει η κόρη του και παραδέχεται μόνο πως στην ημερομηνία που επικαλείται βιασμό, εκείνος την είχε κλωτσήσει στα πόδια. Παρά την θέση της οικογένειας της παραπονούμενης, ότι οι ισχυρισμοί της είναι ψευδείς και γίνονται για εκδικητικούς λόγους, η ιατροδικαστική έκθεση της Ελένη Αντωνίου επιβεβαιώνει την 23χρονη.

Το ιατροδικαστικό πόρισμα αναμένεται πως, πέραν των άλλων στοιχείων, θα παρουσιάσει σήμερα η Αστυνομία στο Δικαστήριο, ζητώντας την ανανέωση της προφυλάκισης του «πατέρα».

Πηγή: reporter.com


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.