Τηλεδιάσκεψη του Δημάρχου Πάφου για την προώθηση του τουρισμού

Τηλεδιάσκεψη Φαίδωνος με τον Δήμαρχο της Herzliya για κοινή προώθηση του τουρισμού.

Την ανάληψη συγκεκριμένων πρωτοβουλιών για την προώθηση της Πάφου και της Herzliya αντίστοιχα, αλλά και της Κύπρου και του Ισραήλ ευρύτερα, ως ασφαλών και ποιοτικών τουριστικών προορισμών κατά τη δύσκολη περίοδο που ακολουθεί την πανδημία του κορωνοϊού, αποφάσισαν σήμερα οι Δήμαρχοι των δύο αδελφοποιημένων πόλεων.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, στο πλαίσιο τηλεδιάσκεψης που είχαν το πρωί, οι Δήμαρχοι Φαίδωνας Φαίδωνος και Moshe Fadlon αποφάσισαν όπως αξιοποιήσουν το διάστημα μέχρι την επανέναρξη των πτήσεων μεταξύ των δύο χωρών, προκειμένου να δημιουργήσουν από κοινού μικρής διάρκειας ταινία στην ελληνική και εβραϊκή γλώσσα, μέσω της οποίας θα προβάλλονται και θα αναδεικνύονται τουριστικά οι δύο περιοχές.

Η ταινία αναμένεται να ετοιμαστεί εντός των προσεχών ημερών και να αρχίσει η προβολή της τόσο από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης των δύο Δήμων όσο και από κάθε άλλο διαθέσιμο ΜΜΕ των αντίστοιχων περιοχών.

Στην τηλεδιάσκεψη αποφασίστηκε ακόμη όπως καταβληθούν προσπάθειες για την εξασφάλιση ειδικών τιμών διαμονής για τους κατοίκους των δύο αδελφοποιημένων πόλεων που θα επιλέξουν να κάνουν διακοπές σε Πάφο και Herzliya αντίστοιχα, καταλήγει η ανακοίνωση.

(ΚΥΠΕ/ΚΠ/ΓΒΑ)