Την ωραιότερη φωτογραφία της ημέρας την είδαμε σε αυτή την κυπριακή σχολή μπαλέτου

Ανοίγοντας το Facebook σήμερα το πρωί είδαμε ομολογουμένως την ωραιότερη φωτογραφία της ημέρας και διαπιστώνοντας ότι όλα όσα τρυφερά απεικονίζονται σε αυτή έλαβαν χώρα στη Κύπρο, αισθανθήκαμε διπλά χαρούμενοι και περήφανοι.

Ο λόγος για τη γιορτή που διοργάνωσε η σχολή χορού The Ballet School – Yiolanta Roupina για τον ένα χρόνο λειτουργία της . Ανάμεσα στις λιλιπούτειες μπαλαρίνες που θαυμάσαμε να ποζάρουν όλο χάρη και φινέτσα με τις πουέντ και τις τουτού δεν μπορούσαμε να μην σταθούμε στην υπέροχη λιλιπούτεια μπαλαρίνα που αψηφώντας τα κινητικά της προβλήματα δεν δίστασε να χορέψει και να επιδοθεί στη μεγάλη της αγάπη.

Το μήνυμα που μας στέλνει αυτή της η φωτογραφία είναι καθηλωτικό και αξίζει το χειροκρότημα όλων μας. Η μικρούλα με κινητικά προβλήματα αποδεικνύει εμπράκτως ότι ο χορός δεν κάνει διακρίσεις και η δύναμη της θέλησης νικά όλα τα εμπόδια που μπορούν να βρεθούν μπροστά μας. Ο χορός δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των υγιών ατόμων. Όλοι μπορούν να χορέψουν και να εκφραστούν μέσα από αυτόν, ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Υποκλινόμαστε σε αυτό το δυνατό κοριτσάκι που το χαμόγελο και το πείσμα του είναι κινητήριος δύναμη για όλους μας!

Να είσαι πάντα καλά μικρή μαχήτρια!