Αρχική InfoKids Νέα Την ωραιότερη φωτογραφία της ημέρας την είδαμε σε αυτή την κυπριακή σχολή μπαλέτου

Την ωραιότερη φωτογραφία της ημέρας την είδαμε σε αυτή την κυπριακή σχολή μπαλέτου

Την ωραιότερη φωτογραφία της ημέρας την είδαμε σε αυτή την κυπριακή σχολή μπαλέτου

Ανοίγοντας το Facebook σήμερα το πρωί είδαμε ομολογουμένως την ωραιότερη φωτογραφία της ημέρας και διαπιστώνοντας ότι όλα όσα τρυφερά απεικονίζονται σε αυτή έλαβαν χώρα στη Κύπρο, αισθανθήκαμε διπλά χαρούμενοι και περήφανοι.

Ο λόγος για τη γιορτή που διοργάνωσε η σχολή χορού The Ballet School - Yiolanta Roupina για τον ένα χρόνο λειτουργία της . Ανάμεσα στις λιλιπούτειες μπαλαρίνες που θαυμάσαμε να ποζάρουν όλο χάρη και φινέτσα με τις πουέντ και τις τουτού δεν μπορούσαμε να μην σταθούμε στην υπέροχη λιλιπούτεια μπαλαρίνα που αψηφώντας τα κινητικά της προβλήματα δεν δίστασε να χορέψει και να επιδοθεί στη μεγάλη της αγάπη.

Το μήνυμα που μας στέλνει αυτή της η φωτογραφία είναι καθηλωτικό και αξίζει το χειροκρότημα όλων μας. Η μικρούλα με κινητικά προβλήματα αποδεικνύει εμπράκτως ότι ο χορός δεν κάνει διακρίσεις και η δύναμη της θέλησης νικά όλα τα εμπόδια που μπορούν να βρεθούν μπροστά μας. Ο χορός δεν είναι αποκλειστικό προνόμιο των υγιών ατόμων. Όλοι μπορούν να χορέψουν και να εκφραστούν μέσα από αυτόν, ο καθένας με το δικό του μοναδικό τρόπο.

Υποκλινόμαστε σε αυτό το δυνατό κοριτσάκι που το χαμόγελο και το πείσμα του είναι κινητήριος δύναμη για όλους μας!

Να είσαι πάντα καλά μικρή μαχήτρια!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter