Της μιλούσε όσο ήταν στην κοιλιά της μαμάς της και δείτε τι συνέβη όταν γεννήθηκε!

Όποιον γονιό και αν ρωτήσεις θα σου απαντήσει ότι δεν υπάρχει πιο συγκινητική εμπειρία στη ζωή του από τη στιγμή που αντικρίζει για πρώτη φορά το παιδί του.

Ειδικά αν είναι και το πρώτο του.

Ένα ζευγάρι από τη Βραζιλία υποδέχθηκε πριν λίγο καιρό την πρώτη του κόρη και αυτή ήταν μια ιδιαίτερα συγκινητική στιγμή, λόγω της αντίδρασης του νεογέννητο κοριτσιού.

Λίγη ώρα μετά τη γέννηση της, η μικρή Αντωνέλλα,  χάρισε στους γονείς της και συγκεκριμένα στον μπαμπά της, το πιο όμορφο χαμόγελο!

Σε ένα φορτισμένο συγκινησιακά post ο μπαμπάς, περιέγραψε τη στιγμή που πρώτη φορά αντίκρισε την κόρη του ως μαγική: «Δεν μπορώ να εξηγήσω πώς ένιωσα εκείνη τη στιγμή. Κάθε μέρα –όσο ήταν στην κοιλιά της μαμάς της- μιλούσα στην κόρη μου συνέχεια. Της έλεγα πόσο την αγαπάω, ότι  ήμουν δίπλα της και θα γίνω ο καλύτερος μπαμπάς του κόσμου» και συνέχισε στο post του στο Instagram: «Πώς με ξεπλήρωσε όταν γεννήθηκε; Με το πιο γλυκό χαμόγελο που έχω δει στη ζωή μου!».

Το νεογέννητο βρέφος, όπως φαίνεται και στην κεντρική φωτογραφία, όταν άκουσε την φωνή του μπαμπά του… χαμογέλασε!

Τι κι αν λένε ότι τα μωράκια χαμογελούν μετά τους 2 μήνες ζωής; Αυτό το κοριτσάκι έκανε τους γονείς της τους πιο ευτυχισμένους ανθρώπους με τον ερχομό της και  το γλυκό χαμόγελό της.

Οι δύο γονείς μοιράζονται συχνά φωτογραφίες με την κόρη τους, η οποία μεγαλώνει μέσα στην αγάπη και τους χαρίζει υπέροχες στιγμές.

Δείτε φωτογραφίες