Το αγόρι που δέχτηκε bullying μίλησε ανοιχτά και τώρα όλοι οι διάσημοι είναι μαζί του!

Διάσημοι από όλη την Αμερική απέδειξαν τη στήριξή τους σε ένα έφηβο αγόρι από το Tennessee, αφού κοινοποίησε ένα βίντεο στο οποίο περιγράφει την εμπειρία του ως θύμα bullying στο σχολείο. Ο Keaton Jones είχε τη γενναιότητα να μοιραστεί την ιστορία του στα social media και από εκείνη τη στιγμή stars όπως οι Snoop Dogg, Ricky Martin και Millie Bobby Brown μίλησαν ανοιχτά κατά του bullying.

«Κοροϊδεύουν τη μύτη μου. Με λένε άσχημο. Λένε, ότι δεν έχω φίλους», εξηγεί ο Keaton στη μαμά του, Kimberly Jones, ενώ εκείνη την ίδια ώρα τραβά βίντεο. Περιγράφει, επίσης, τις σωματικές επιθέσεις που δέχεται, λέγοντας ότι «μου ρίχνουν γάλα, βάζουν ζαμπόν στα ρούχα μου, μου πετάνε ψωμί». Ο Keaton και η μαμά του αποφάσισαν να δημοσιεύσουν αυτό το βίντεο, επειδή τα περιστατικά bullying συνεχίζονται. «Για την ακρίβεια, ο Keaton ήθελε να το κάνουμε ΑΦΟΥ μου ζήτησε να πάω για ακόμα μία φορά να τον πάρω εγώ από το σχολείο, επειδή φοβόταν να φύγει μόνος του», λέει χαρακτηριστικά η μαμά του, η οποία κοινοποίησε στη συνέχεια το παρακάτω βίντεο:

«Από περιέργεια; Γιατί το κάνουν αυτό; Ποιο είναι το νόημα;» αναρωτιέται ο Keaton. «Γιατί βρίσκετε χαρά στο να πειράζετε ανθρώπους και να είστε κακοί μαζί τους; Αυτό είναι λάθος», και συνεχίζει «Δεν μου αρέσει που το κάνουν σε εμένα, δεν μου αρέσει που το κάνουν σε άλλους, δεν είναι σωστό! Οι διαφορετικοί άνθρωποι δεν θα χρειάζεται να δέχονται κριτική. Δεν φταίνε εκείνοι που δείχνουν έτσι.»

Δείτε τι απάντησαν για όλα αυτά πολλοί διάσημοι:

Jeffrey Dean Morgan (ηθοποιός)

«Φίλε μου, πολύς κόσμος σε στηρίζει. Και εγώ μαζί. Θα έρθω μια βόλτα προς τα εκεί και θα μιλήσω με όσους σε ενοχλούν. Είσαι υπέροχος φίλε μου. Να είσαι δυνατός. Πάντα. Θα κερδίσεις γιατί είσαι καλύτερος άνθρωπος. Να το πιστεύεις αυτό!»

Patricia Arquette (ηθοποιός)

«Keaton, λυπάμαι πολύ που τα παιδιά αυτά είναι τόσο κακά μαζί σου. Αν δεν αλλάξουν θα έχουν πολύ δυστυχισμένες ζωές. Εγώ πιστεύω ότι είσαι πολύ ωραίος τύπος!»

Millie Bobby Brown (ηθοποιός)

«Keaton, έχεις τόσο δίκιο. Γιατί το κάνουν αυτό οι άνθρωποι; Εγώ πιστεύω ότι είσαι τόόόσο καλός Keaton! Θέλω να γίνω φίλη σου (σοβαρά), είσαι σπουδαίος!»

Chris Evans (ηθοποιός – υποδύεται τον Captain America)

«Να είσαι δυνατός, Keaton. Μην τους αφήνεις να σε πληγώνουν. Σου υπόσχομαι, ότι θα φτιάξουν τα πράγματα. Μέχρι αυτοί οι αλήτες στο σχολείο σου να αποφασίσουν τι είδους άνθρωποι θέλουν να γίνουν μεγαλώνοντας, τι θα έλεγες εσύ και η μαμά σου να έρθετε στην πρεμιέρα των Avengers στο Los Angeles του χρόνου;»

Snoop Dogg (ράπερ)

«Μικρέ μου φίλε, να ξέρεις ότι σε εμένα θα βρεις έναν παντοτινό φίλο! Να μου λες ό,τι θες και να λύνουμε τα προβλήματα μαζί. Γιατί η αγάπη είναι ο μόνος τρόπος να νικήσουμε το μίσος!»

Πηγή: scarymommy.com