Αρχική InfoMommy Συμβουλές Το απίστευτο κόλπο μιας μαμάς για τα βρεφικά φορμάκια που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ

Το απίστευτο κόλπο μιας μαμάς για τα βρεφικά φορμάκια που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ

Το απίστευτο κόλπο μιας μαμάς για τα βρεφικά φορμάκια που δεν είχατε σκεφτεί ποτέ

Η «μάχη» κάθε γονέα για να κρατήσει το σπίτι τακτοποιημένο και καθαρό, αφού αποκτήσει παιδιά, ξεκινά από τη στιγμή που εκείνα θα γεννηθούν!

Πόσα πλυντήρια και πόσα ρουχαλάκια μπορεί να χρειαστεί ένα μωράκι μέσα στην ημέρα; Η απάντηση που θα σας δώσει κάθε μαμά, ακόμα και αν το μωράκι της είναι λίγων μόνο μηνών, είναι… αμέτρητα!

Κι όμως ένα τόσο δα πλασματάκι μπορεί να αλλάξει φορμάκια μέχρι και 5 (κάποιες μέρες ίσως και περισσότερες) φορές μέσα στην ημέρα.

Πώς μπορεί μια μαμά, λοιπόν, να κρατήσει σε τάξη το σπίτι και τα ρουχαλάκια του μωρού της στη σειρά, αλλά και σε σημείο με εύκολη πρόσβαση, όταν πρέπει να το αλλάζει τόσες φορές την ημέρα;

Η Stacy Augustyn δίνει την απάντηση σε όσες μανούλες έχουν την ίδια απορία. Ένα κόλπο που – όπως αποκαλύπτει με ένα post της στο Facebook – ανακάλυψε πρόσφατα και αφού είχε δοκιμάσει ό,τι μπορούσε να δοκιμάσει για να καταφέρει να αποθηκεύσει τα φορμάκια του μωρού της σε ντουλάπια και κρεμάστρες.

«Επιτέλους, ανακάλυψα πώς να κρεμάω τα φορμάκια της μικρής και παράλληλα να κερδίζω χώρο και χρόνο!», έγραψε κάτω από την φωτογραφία που μοιράστηκε με τους ακολούθους της στο Facebook και εξήγησε γιατί αυτό το κόλπο είναι τόσο βολικό.

«Αυτός ο τρόπος τακτοποίησης γλιτώνει χρόνο, χόρο και κόπο. Μπορώ να βρω τα φορμάκια πολύ πιο εύκολα πια!... Δεν κάνει τίποτα».

Όπως μπορείτε και εσείς να δείτε στην εικόνα η μαμά κρέμασε ανάποδα σε μία κρεμάστρα 3 φορμάκια του μωρού της. Έτσι γλίτωσε χώρο, χρόνο από το δίπλωμα και το κρέμασμα και πλέον μπορεί να βρει ότι ψάχνει πολύ εύκολα!

Δείτε το αρχικό της post, το οποίο έχει μέχρι στιγμής πάρει 20 χιλ. likes και πάνω από 200 χιλ. κοινοποιήσεις


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter