Αρχική InfoBaby Τοκετός Το απίστευτο βίντεο του μωρού που γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό σάκο

Το απίστευτο βίντεο του μωρού που γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό σάκο

Το απίστευτο βίντεο του μωρού που γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό σάκο

Το να φέρεις στον κόσμο ένα μωρό είναι μια χαρμόσυνη και απαιτητική διαδικασία. Φανταστείτε πόσο δυσκολεύουν τα πράγματα όταν μία γυναίκα φέρνει στον κόσμο όχι ένα, αλλά τρία μωρά ταυτόχρονα, δύο εκ των οποίων, μάλιστα, γεννιούνται χωρίς να έχει σπάσει ο αμνιακός σάκος!

Οι γιατροί και οι μαίες, σίγουρα, θα έχουν βιώσει αρκετά συχνά τέτοια περιστατικά με τα μωρά να γεννιούνται χωρίς να έχει σπάσει ο αμνιακός σάκος, αλλά για εμάς που δεν το βλέπουμε κάθε μέρα κάτι τέτοιο φαντάζει... εξωπραγματικό.

Ο Δρ. Rodrigo da Rosa Filho, βοήθησε πρόσφατα μια γυναίκα να γεννήσει με καισαρική τα τρίδυμα μωρά της, δυο εκ των οποίων γεννήθηκαν μέσα στον αμνιακό σάκο. Πριν σπάσει το σάκο του ενός μωρού, ώστε αυτό να «γεννηθεί» πλήρως, ανέβασε στο Instagram ένα βίντεο που δείχνει το μικρό τη στιγμή που κουνιέται ακόμα μέσα στον σάκο με το αμνιακό υγρό, αλλά μακριά από τη κοιλίτσα της μαμάς του.

«Εχθές, γεννήσαμε τρίδυμα! Και ο Χοακίμ γεννήθηκε μέσα στον αμνιακό σάκο. Μαγευτήκαμε. Μετά ήρθε η Αδελαΐς, η οποία, επίσης, βρισκόταν ακόμα μέσα στον αμνιακό σάκο. Μείναμε αποσβολωμένοι να την κοιτάζουμε για 7 ολόκληρα λεπτά καθώς ανέπνεε ήρεμα σαν να ήταν ακόμα μέσα στην κοιλίτσα της μαμάς της. Αυτή είναι η μαγεία της ζωής...», γράφει ο συγκινημένος γιατρός στο post του.

Δείτε το video


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter