Αρχική Γωνιά του Μαθητή Το αποχαιρετιστήριο γράμμα αυτής της δασκάλας είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα διαβάσετε σήμερα...

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα αυτής της δασκάλας είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα διαβάσετε σήμερα...

Το αποχαιρετιστήριο γράμμα αυτής της δασκάλας είναι ό,τι πιο συγκινητικό θα διαβάσετε σήμερα...

Η τελευταία μέρα κάθε σχολικής χρόνιας, είναι πάντα από τις πιο συναισθηματικά φορτισμένες. Αναπόφευκτα ανατρέχουμε σε όσα το παιδί μας έζησε, έμαθε, έκανε και -αν υπήρξαμε τυχεροί- δεν μπορούμε παρά να ευγνωμονούμε τον εκπαιδευτικό που υπήρξε συνοδοιπόρος του παιδιού μας σε αυτό το ταξίδι. Δεν είναι σπάνιο, μάλιστα, πολλοί γονείς να αποχαιρετούν τους δασκάλους των παιδιών τους την τελευταία μέρα και με ένα αναμνηστικό δώρο.

Στην αντίπερα όχθη, μια δασκάλα, από σχολείο της Αμερικής, θέλησε να ευχαριστήσει και αυτή με τη σειρά της, τους γονείς των μαθητών της που της εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους και να τους αποχαιρετήσει και αυτή με τον πιο ειλικρινή και συγκινητικό τρόπο. Τους έγραψε, λοιπόν, το παρακάτω γράμμα:

"Αγαπητοί γονείς,

Σας επιστρέφω το παιδί σας. Το ίδιο αυτό παιδί που μου εμπιστευτήκατε το περασμένο Φθινόπωρο. Σας το δίνω πίσω λίγο μεγαλύτερο, αρκετά ψηλότερο και πολύ πιο έξυπνο! Ήταν χαρά και προνόμιό μου να γνωρίσω τον χαρακτήρα του, την προσωπικότητά του και τη διάνοιά του και όλα αυτά να εξελίσσονται μέρα με τη μέρα, καθώς μαθαίναμε νέα πράγματα μαζί.

Τη χρονιά αυτή ζήσαμε, μελετήσαμε, μάθαμε, γελάσαμε, τραγουδήσαμε και μεγαλώσαμε μαζί. Δημιουργήσαμε μια σφιχτοδεμένη οικογενειακή τάξη που πάντα θα κουβαλάμε μέσα μας.

Να θυμάστε, ότι πάντα θα νοιάζομαι για το παιδί σας και τη μοίρα του, όπου κι αν βρεθεί, ό,τι κι αν κάνει και όποιος κι αν γίνει.

Ανυπομονώ για την ημέρα που θα ακούσω το οικείο όνομά του, να αναφέρεται δίπλα σε ένα σημαντικό επίτευγμα!

Σας ευχαριστώ που μοιραστήκατε το παιδί σας μαζί μου.

Με αγάπη,

Η δασκάλα του"


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter