Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Το e-table τώρα στην Κύπρος - Κατεβάστε το app εδώ

Το e-table τώρα στην Κύπρος - Κατεβάστε το app εδώ

Το e-table τώρα στην Κύπρος - Κατεβάστε το app εδώ

Η πρώτη ολοκληρωμένη πλατφόρμα για δωρεάν ηλεκτρονικές κρατήσεις σε εστιατόρια στην Ελλάδα, το e-table.gr, επεκτείνει τις επιχειρηματικές της δραστηριότητες και στην Κύπρο. Με 65 συνεργαζόμενα εστιατόρια σήμερα σε Λευκωσία, Λεμεσό και Λάρνακα και με στόχο τα 250 μέχρι τέλους του έτους, το e-table συνεχίζει τη σταθερά ανοδική του πορεία και γίνεται η μεγαλύτερη ολοκληρωμένη υπηρεσία online κρατήσεων και στην Κύπρο.

Οι χρήστες της υπηρεσίας είτε μέσω της ιστοσελίδας www.e-tablecyprus.com.cy είτε μέσω των αντίστοιχων εφαρμογών για iPhone και Android κινητά, αποκτούν τη δυνατότητα να ανακαλύπτουν νέα εστιατόρια και να πραγματοποιούν δωρεάν την κράτησή τους οποιαδήποτε μέρα, όλο το 24ωρο, με άμεση επιβεβαίωση της κράτησης χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία, εξασφαλίζοντας παράλληλα αποκλειστικά προνόμια και προσφορές. Προσφέροντας τη δυνατότητα αναζήτησης εστιατορίου βάσει περιοχής, είδους κουζίνας, ύφους εστιατορίου και κόστους και παρέχοντας, παράλληλα, για κάθε εστιατόριο εκτενές περιγραφικό προφίλ με αξιολογήσεις από άλλους χρήστες και φωτογραφικό υλικό, το e-table καινοτομεί στον χώρο της μαζικής εστίασης, μετατρέποντας την αναζήτηση εστιατορίου και την online κράτηση σε μια ολοκληρωμένη εμπειρία ανακάλυψης νέων γευστικών προορισμών.

Το e-table.gr που λειτουργεί στην Ελλάδα από το 2014 αριθμώντας σήμερα περίπου 1500 συμβεβλημένα εστιατόρια στις μεγαλύτερες πόλεις και έχοντας εξυπηρετήσει πάνω από 300.000 πελάτες, φιλοδοξεί με την επέκτασή του στην αγορά της Κύπρου να αποτελέσει αναπόσπαστο μέρος της αναζήτησης διασκέδασης και γαστριμαργικών εμπειριών στο νησί, συγκεντρώνοντας ό,τι καλύτερο διαθέτει ο κυπριακός γαστρονομικός χάρτης.

www.e-table.gr | http://www.facebook.com/etablegr  | e-table/blog 

και να κατεβάσετε το App εδώ.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.