Το έξυπνο κόλπο μιας μαμάς για να τρώνε τα παιδιά της φρούτα και λαχανικά – Έγινε δικαίως viral

Όλοι οι γονείς γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να πείσεις ένα μικρό παιδί να φάει λαχανικά και φρούτα. Όπως, επίσης, όλοι οι γονείς γνωρίζουν την αγάπη που τρέφουν τα μικρά παιδιά στα πολύχρωμα αυτοκόλλητα.

Αυτή την αγάπη για τα αυτοκόλλητα, σκέφτηκε να «εκμεταλλευτεί» μία μαμά για να καταφέρει τα παιδιά της να τρώνε περισσότερα φρούτα και λαχανικά.

Διαβάστε ακόμη: Το έξυπνο κόλπο αυτής της μαμάς για να τρώνε τα παιδιά της πάντα υγιεινά

Η Jane Stine, συγκεκριμένα, που είναι μαμά blogger, προκειμένου να κάνει τα υγιεινά τρόφιμα πιο δελεαστικά για τα παιδιά της άρχισε να κολλάει πάνω τους αυτοκόλλητα της Disney. Έτσι, όταν εκείνα τα βλέπουν στους διαδρόμους του σούπερ μάρκετ εντυπωσιάζονται και τα… διαλέγουν από μόνα τους!

Η νεαρή μητέρα γράφει στη δημοσίευσή της στο Facebook: «Αυτό είναι το καλύτερο trick για γονείς. Ξέρετε ότι τα παιδιά ξετρελαίνονται με τα γιαουρτάκια με ήρωες της Disney; Την επόμενη φορά φέρτε μαζί σας στο σούπερ μάρκετ τα αυτοκόλλητά σας και κολλήστε τα στα φρούτα και λαχανικά που θέλετε να αγοράσουν τα παιδιά. Εμείς σήμερα έχουμε τον Winnie the Pooh σε μια κολοκύθα. Ταιριάζει απόλυτα με το μπρόκολο Toy Story!».

Δείτε την ανάρτηση της μαμάς

Η ανάρτηση της μαμάς έγινε αμέσως viral, αφού σε λίγες ώρες κυκλοφορίας της έχει κερδίσει πάνω από 17.000 likes, 14.000 σχόλια και 106,000 κοινοποιήσεις.