Αρχική InfoKids Νέα Το Γυμνάσιο Λιναρόπετρας κέρδισε στο διαγωνισμό School-Lab με το βίντεο «Butterfly Effect»

Το Γυμνάσιο Λιναρόπετρας κέρδισε στο διαγωνισμό School-Lab με το βίντεο «Butterfly Effect»

Το Γυμνάσιο Λιναρόπετρας κέρδισε στο διαγωνισμό School-Lab με το βίντεο «Butterfly Effect»

Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του Γυμνασίου Λινόπετρας στο διαγωνισμό School-Lab που διοργάνωσε η ΚΕΑΝ με συνδιοργανωτές τη Sci Co-Cyprus και το Βritish Council κατακτώντας τη δεύτερη θέση ανάμεσα σε εξήντα ιδιωτικά και δημόσια Σχολεία της Κύπρου. Η ομάδα Little Einsteins του Γυμνασίου Λινόπετρας απαρτιζόμενη από τους μαθητές της Α΄ τάξης, Κουλλέ Ελίνα, Κωνσταντίνου Κωνσταντίνο, Μεταξά Χρίστο, Χατζηλεωνίδα Φοίβο και Χριστοφόρου Κατερίνα υπό την εποπτεία του μέντορα κ. Κωνσταντίνου Τίμινη και με την καθοδήγηση της μαθηματικού κ. Μαρίας Γεωργίου εργάστηκε με ευσυνειδησία και ζήλο και ανήρτησε στην ιστοσελίδα τους, βίντεο με θέμα «Butterfly Effect».Το βίντεο εντυπωσίασε την κριτική επιτροπή του διαγωνισμού επιβραβεύοντας την ομάδα του Σχολείου μας με την κατάταξή της στη δεύτερη θέση . Η απονομή των βραβείων θα πραγματοποιηθεί στις 30 Απριλίου, στην Πλατεία Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό, στο πλαίσιο του Mediterranean Science Festival.

Το Γυμνάσιο Λινόπετρας συγχαίρει τους μαθητές, την καθηγήτρια κ. Μαρία Γεωργίου καθώς και τον μέντορα κ. Κωνσταντίνο Τίμινη που μας έκαναν περήφανους για τη σπουδαία τους επιτυχία αποδεικνύοντας περίτρανα τη γνωστή ρήση του συγγραφέα Μανώλη Δουκίδη:«Αυτό που μετράει δεν είναι η επιθυμία σου για να νικήσεις και να πετύχεις. Όλοι έχουν τέτοιες επιθυμίες. Αυτό που πραγματικά έχει σημασία είναι η αποφασιστικότητά σου να δουλέψεις σκληρά για να εκπληρώσεις την επιθυμία σου να πετύχεις».


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.