Αρχική InfoKids Το καλοκαίρι ήρθε για τα παιδιά στο Μακάρειο Νοσοκομείο παρέα με γνωστούς ήρωες και αγαπημένες πριγκίπισσες

Το καλοκαίρι ήρθε για τα παιδιά στο Μακάρειο Νοσοκομείο παρέα με γνωστούς ήρωες και αγαπημένες πριγκίπισσες

Το καλοκαίρι ήρθε για τα παιδιά στο Μακάρειο Νοσοκομείο παρέα με γνωστούς ήρωες και αγαπημένες πριγκίπισσες

Πρώτη Ιουνίου σήμερα και το καλοκαίρι είναι πια και επισήμως εδώ. Η πρώτη μέρα του καλοκαριού ήρθε και στο Μακάρειο Νοσοκομείο Παίδων με μια πολύ όμορφη έκπληξη για όλα τα παιδιά που φιλοξενούνται σε αυτό.

Πριγκίπισσες, αγαπημένοι ήρωες αλλά και ένα… ρομπότ χάρισαν σήμερα χαμόγελα στα παιδικά προσωπάκια.

Και όλα αυτά χάρη στη συνεργασία του οργανισμού #REACTION, της Τράπεζας Κύπρου, του Πανεπιστημίου της Λευκωσίας, των Fantastic Mascots, μέλος των fantasticeshop.com, του Isavella KIDS και το Υπουργείου Υγείας.

Η χαρά των παιδιών, όπως αντιλαμβάνεστε ήταν απερίγραπτη και φαίνεται ξεκάθαρα στο βίντεο που ακολουθεί:

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ στο Μακάριο Νοσοκομείο...

#ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ_ΓΙΑ_ΟΛΟΥΣ σήμερα... και για τα παιδιά στο Μακάριο Νοσοκομείο Παίδων που τα περίμενε μια μεγάλη έκπληξη. Παιδικοί ήρωες, πριγκίπισες αλλά και ένα ρομποτ χρωμάτισαν για λίγο την καθημερινότητα των παιδιών και δημιουργησαν παιδικά χαμόγελα! Μια ακόμα συνεργασία από τον οργανισμό #REACTION σε συνεργασία με την Bank of Cyprus, το University of Nicosia, τις Fantastic Mascots Member of fantasticeshop.com και το Isavella KIDSΥπουργείο Υγείας Κυπριακή Δημοκρατία

Posted by Reaction Cyprus on Friday, 1 June 2018


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter