Το κείμενο του Λ. Φουρλά για την αδικοχαμένη κορούλα του που συγκινεί

Συγκινεί η ανάρτηση του Ευρωβουλευτή Λουκά Φουρλά για τον χαμό της κορούλας του, της μικρής Άρτεμις, η οποία πριν περίπου 2 χρόνια έχασε τη μάχη ενάντια στον καρκίνο.

Ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής σε ένα από τα ταξίδια του αναζήτησε το χαμόγελο της κορούλας του. Η αναζήτησή του τελείωσε όταν την βρήκε… στην καρδιά του.

«Σε ψάχνω πίσω από κάθε συννεφάκι μπας και δω το χαμογελάκι σου έστω για μια στιγμή. Και σε βρίσκω πάντα εκεί που ήσουν και θα είσαι πάντα γλυκό μου αστεράκι. Μέσα στην καρδιά μου όπου πάντα θα φωλιάζεις. Μας λείπεις πολύ..», έγραψε συγκέκριμενα στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.

Διαβάστε τη συγκινητική ανάρτηση

Η ιστορία της μικρής Αρτέμιδος

Η μικρή Άρτεμις έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 4 ετών μετά από μάχη που έδινε με τον καρκίνο. Το μικρό κορίτσι πέθανε το καλοκαίρί του 2017 σκορπίζοντας θλίψη στους αγαπημένους της.

Ο δημοσιογράφος και ευρωβουλευτής, πατέρας της μικρής, Λουκάς Φουρλάς και η σύζυγός του, ηθοποιός, Ηλέκτρα Φωτιάδου δεν ξεχνούν ποτέ την κόρη τους και με τα μηνύματά τους δίνουν δύναμη σε όσους γονείς δίνουν τη δική τους μάχη μαζί με τα παιδιά τους.