Το μαγιό που θα κάνει τα μπάνια με την κόρη σας… παιχνιδάκι

Αν είστε από τις μαμάδες που προτιμούν τα ολόσωμα μαγιό για τα κοριτσάκια τους τότε ξέρετε, ότι το να αλλάξετε πάνα στην παραλία είναι μια πρόκληση, ενώ και μεγαλύτερη σε ηλικία να είναι η κόρη σας τα ολόσωμα μαγιό δεν είναι εύκολα στην χρήση όταν πρέπει να επισκεφθεί την τουαλέτα.

Τα νερά και η άμμος δεν κάνουν καθόλου εύκολη την υπόθεση, ενώ ένα μωράκι που χοροπηά ή ένα κοριτσάκι που γκρινιάζει δυσκολεύουν τα πράγματα. Σκεφτείτε, ότι δυσκολευόμαστε εμείς να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό, δεν θα δυσκολεύονται τα παιδιά μας;

Δύο μαμάδες που αντιμετώπιζαν αυτό ακριβώς το πρόβλημα με τα ολόσωμα μαγιό των κοριτσιών τους εφηύραν ένα μαγιό – λύση στον παραπάνω προβληματισμό.

Τα μαγιό λέγονται Fasten swimsuits και εξωτερικά μοιάζουν με ένα κανονικό ολόσωμο μαγιό. Κρύβουν, όμως, στο κάτω μέρος τους μαγνητικά κουμπιά τα οποία εύκολα ανοίγουν και κάνουν την αλλαγή της πάνας ή της τουαλέτας… παιχνιδάκι.

Μάλιστα, έχουν και δείκτη προστασίας κατά του ήλιου για να αποφεύγεται τα εγκαύματα, ενώ ποικίλλουν σε χρώματα, σχέδια, μεγέθη. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 20$ και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Δείτε στο παρακάτω video πόσο εύκολα είναι στην χρήση: