Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Το μαγιό που θα κάνει τα μπάνια με την κόρη σας… παιχνιδάκι

Το μαγιό που θα κάνει τα μπάνια με την κόρη σας… παιχνιδάκι

Το μαγιό που θα κάνει τα μπάνια με την κόρη σας… παιχνιδάκι

Αν είστε από τις μαμάδες που προτιμούν τα ολόσωμα μαγιό για τα κοριτσάκια τους τότε ξέρετε, ότι το να αλλάξετε πάνα στην παραλία είναι μια πρόκληση, ενώ και μεγαλύτερη σε ηλικία να είναι η κόρη σας τα ολόσωμα μαγιό δεν είναι εύκολα στην χρήση όταν πρέπει να επισκεφθεί την τουαλέτα.

Τα νερά και η άμμος δεν κάνουν καθόλου εύκολη την υπόθεση, ενώ ένα μωράκι που χοροπηά ή ένα κοριτσάκι που γκρινιάζει δυσκολεύουν τα πράγματα. Σκεφτείτε, ότι δυσκολευόμαστε εμείς να χρησιμοποιήσουμε την τουαλέτα φορώντας ένα ολόσωμο μαγιό, δεν θα δυσκολεύονται τα παιδιά μας;

Δύο μαμάδες που αντιμετώπιζαν αυτό ακριβώς το πρόβλημα με τα ολόσωμα μαγιό των κοριτσιών τους εφηύραν ένα μαγιό – λύση στον παραπάνω προβληματισμό.

Τα μαγιό λέγονται Fasten swimsuits και εξωτερικά μοιάζουν με ένα κανονικό ολόσωμο μαγιό. Κρύβουν, όμως, στο κάτω μέρος τους μαγνητικά κουμπιά τα οποία εύκολα ανοίγουν και κάνουν την αλλαγή της πάνας ή της τουαλέτας… παιχνιδάκι.

Μάλιστα, έχουν και δείκτη προστασίας κατά του ήλιου για να αποφεύγεται τα εγκαύματα, ενώ ποικίλλουν σε χρώματα, σχέδια, μεγέθη. Οι τιμές τους ξεκινούν από τα 20$ και μπορείτε να τα βρείτε εδώ.

Δείτε στο παρακάτω video πόσο εύκολα είναι στην χρήση:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter