Αρχική InfoKids Νέα Το μήνυμα του Ν. Αναστασιάδη προς τα παιδιά των εγκλωβισμένων: "Παράδειγμα για τον καθένα η καρτερικότητα σας"

Το μήνυμα του Ν. Αναστασιάδη προς τα παιδιά των εγκλωβισμένων: "Παράδειγμα για τον καθένα η καρτερικότητα σας"

Το μήνυμα του Ν. Αναστασιάδη προς τα παιδιά των εγκλωβισμένων: "Παράδειγμα για τον καθένα η καρτερικότητα σας"

Δεξίωση προς τιμή των παιδιών που στηρίζει η επιτροπή παιδιών παρέθεσε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας και η σύζυγος του στο προεδρικό μέγαρο. Χρέος μας η στήριξη των παιδιών ώστε να αντιμετωπίσουν το μέλλον με αισιοδοξία ανέφεραν οι παρευρισκόμενοι. Η επιτροπή βοήθειας παιδιών στηρίζει προσφυγόπουλα, παιδιά των αγνοουμένων, εγκλωβισμένα και άλλων παθόντων της Τουρκικής εισβολής και δραστηριοποιείται από εισφορές.

m-prchilds-70

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας κατά την ομιλία του απευθυνόμενος προς τα εγκλωβισμένα παιδιά τους είπε ότι η καρτερικότητα τους αποτελεί παράδειγμα.

"Αγαπημένα μου παιδιά, κάθε συνάντηση μαζί σας, δεν προσφέρει μόνο χαρά αλλά και περηφάνια. Είστε για μένα, και πιστεύω για όλους μας, μία ομάδα παιδιών για τα οποία νιώθουμε περήφανοι διότι η δική σας καρτερικότητα αποτελεί ένα παράδειγμα προς τον κάθε ένα που θεωρεί ότι ζει σε δύσκολες συνθήκες. Να έχετε πάντα αυτό το πείσμα και αυτή τη χαρά της ζωής", είπε.

m-prchilds-66

Τα χαμόγελα των παιδιών είναι η μεγαλύτερα ανταμοιβή ανέφερε ο πρόεδρος της επιτροπής βοήθειας Αμερικής Σάββας Τσίβικος. Σε εισφορά 20 χιλιάδων ευρώ προχώρησε σήμερα ο αρχιεπίσκοπος Αμερικής ο οποίος πρόσεφερε και δώρα.

m-prchilds-64

Παιδιά από τα σχολεία του Ριζοκαρπάσου ευχαρίστησαν τον πρόεδρο και τα μέλη της επιτροπής για την βοήθεια που τους παρέχουν.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με καλλιτεχνικό πρόγραμμα από το μουσικό σχολείο Πάφου.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.