Αρχική InfoMommy Συμβουλές Το μόνο κόλπο για καθαρό σπίτι αν έχετε παιδιά

Το μόνο κόλπο για καθαρό σπίτι αν έχετε παιδιά

Το μόνο κόλπο για καθαρό σπίτι αν έχετε παιδιά

Αν το σαλόνι σας είναι γεμάτο παιχνιδάκια, τουβλάκια, παραμύθια, οι καναπέδες γεμάτοι λεκέδες από γάλα ή χυμό, το μπάνιο σας πλημμυρισμένο με παπάκια και κουκλάκια και στο τραπέζι της κουζίνας σας κάθονται μικρά πλαστικά ζωάκια, βαζάκια και πιατάκια τότε σίγουρα έχετε παιδιά και σίγουρα έχετε βαρεθεί να μαζεύετε διαρκώς κάθε τι που αφήνουν πίσω τους.

Επειδή έχουμε βρεθεί στη θέση σας και, πιθανότατα, θα ξαναβρεθούμε, σας παρουσιάζουμε το μόνο κόλπο που θα σας βοηθήσει να κρατήσετε το σπίτι τακτοποιημένο, ακόμα και αν τα παιδιά παίζουν μέσα σε αυτό.

Τι θα χρειαστείτε

Χρωματιστές, υφασμάτινες τσάντες για κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας. Σημειώστε ότι κάθε χρώμα τσάντας αντιστοιχεί σε κάθε δωμάτιο.

Τι θα κάνετε

Κρατήστε τις τσάντες στο ένα χέρι και αρχίστε να περιφέρεστε στα δωμάτια. Μαζέψτε παιχνίδια και αντικείμενα, βάζοντάς τα στην αντίστοιχη τσάντα. Για παράδειγμα, τα κουκλάκια πάνε στην τσάντα παιδικού υπνοδωματίου, το πλαστικό παπάκι στην τσάντα μπάνιου. Κι όταν ολοκληρώσετε πηγαίνετε την κάθε τσάντα στο σωστό δωμάτιο και τοποθετήστε τα αντικείμενα στη θέση τους, αν θέλετε, φυσικά, τα αφήνετε και στην τσάντα!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter