Αρχική InfoWoman Το νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο Σύμπαν. Μην το χάσετε!

Το νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο Σύμπαν. Μην το χάσετε!

Το νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου μας προσκαλεί σε ένα ταξίδι στο Σύμπαν. Μην το χάσετε!

Εννέα εντυπωσιακές πλανηταριακές παραστάσεις και ταινίες θόλου μπορείτε να απολαύσετε και αυτό το Φθινόπωρο στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο του Ιδρύματος Ευγενίδου. Οι επιμορφωτικές όσο και επίκαιρες παραστάσεις του Νέου Ψηφιακού Πλανηταρίου απευθύνονται, ανάλογα με την θεματολογία τους, σε όλες τις ηλικίες (από 5 ετών δηλαδή και άνω)!

Κάθε απόγευμα από Τετάρτη έως και Παρασκευή και το Σαββατοκύριακο από τις 10:30 το πρωί ως και τις 8:30 το βράδυ το Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο υποδέχεται τους θεατές και τους προτείνει ένα εντυπωσιακό, επιμορφωτικό εικονικό ταξίδι από τις εσχατιές του Σύμπαντος έως…. τον κόσμο των νανοϋλικών και της απειροελάχιστης ύλης. Από τα «Μονοπάτια των Άστρων» τον «Ζωντανό Πλανήτη» και τον «Αγγελιοφόρο του Σύμπαντος», έως τους «Παράξενους Κόσμους στο Ηλιακό Σύστημα», το «Σύμπαν του Hubble» τα «Μυστικά του Αθέατου Κόσμου» αλλά και την επίκαιρη ψηφιακή παράσταση «Ζωή στο Σύμπαν», οι μικροί μας θεατές (άνω των 10 ετών) αλλά και οι μεγάλοι μας φίλοι έχουν την ευκαιρία (ανάλογα με την παράσταση που θα επιλέξουν) να κάνουν ένα συναρπαστικό ταξίδι γνωριμίας με την Γη, το Ηλιακό μας Σύστημα, τον Γαλαξία μας αλλά και με τα μυστικά του Σύμπαντος κι όλα αυτά στο Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο, ένα από τα μεγαλύτερα και καλύτερα εξοπλισμένα ψηφιακά πλανητάρια του κόσμου.

Παράλληλα «Ο Θάνατος των Δεινοσαύρων», δίνει την ευκαιρία στους νεαρούς μας φίλους άνω των 10 ετών, να κάνουν ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, στην εποχή της αδιαφιλονίκητης κυριαρχίας των δεινοσαύρων, ενώ η παιδική παράσταση «Μια Βόλτα στο Φεγγάρι» θα ταξιδέψει τους μικρούς μας θεατές άνω των 5 ετών, έως την «κοντινή μας» Σελήνη μέσα από μια παράσταση κατάλληλη για αυτές τις ηλικίες.

Πρόγραμμα παραστάσεων για σχολικές ομάδες

Οι σχολικές ομάδες όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης είναι ευπρόσδεκτες, στην καθιερωμένη πλέον επιμορφωτική επίσκεψη στο Πλανητάριο, όλα τα πρωινά από Δευτέρα έως Παρασκευή καθ’ όλη την διάρκεια του χρόνου. Για τους μαθητές/τριες Ε, Στ Δημοτικού, Γυμνασίου και Λυκείου προτείνεται φέτος η παράσταση «Στα μονοπάτια των Άστρων», που αποτελεί μια μοναδική ευκαιρία να «ταξιδέψουν» στους θαυμαστούς παράξενους κόσμους του Γαλαξία μας, ενώ οι μικρότεροι σε ηλικία (Παιδικοί Σταθμοί, Νηπιαγωγεία, Α-Δ Δημοτικού) θα παρακολουθήσουν την παράσταση «Μία Βόλτα στο Φεγγάρι» και θα γνωριστούν για πρώτη φορά με το Πλανητάριο, μέσα από μια παιδική παράσταση ειδικά διασκευασμένη για αυτούς. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να ενημερώνονται σχετικά και να κάνουν έγκαιρα τις κρατήσεις τους στο τηλέφωνο κρατήσεων του Πλανηταρίου: 210 9469641.

Οι χώροι του Ιδρύματος Ευγενίδου είναι προσβάσιμοι και φιλικοί σε ανθρώπους με κινητική αναπηρία, ενώ υπάρχει δυνατότητα διερμηνείας στην Ελληνική Νοηματική Γλώσσα κατόπιν έγκαιρης επικοινωνίας με γραπτό μήνυμα στο τηλέφωνο: 6936177143, στο fax: 2109417514 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: public@eef.edu.gr. Οι σκύλοι οδηγοί τυφλών είναι ευπρόσδεκτοι.

Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο – Ίδρυμα Ευγενίδου
Λ. Συγγρού 387, Παλαιό Φάληρο
(Είσοδος από Πεντέλης 11)
Τηλ: 210 9469600

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter