Αρχική InfoKids Νέα «Το παιδί έπαθε επιληψία κι ο δάσκαλος νόμιζε ότι ... κοιμόταν»: Η απίστευτη καταγγελία μητέρας στην Πάφο

«Το παιδί έπαθε επιληψία κι ο δάσκαλος νόμιζε ότι ... κοιμόταν»: Η απίστευτη καταγγελία μητέρας στην Πάφο

«Το παιδί έπαθε επιληψία κι ο δάσκαλος νόμιζε ότι ... κοιμόταν»: Η απίστευτη καταγγελία μητέρας στην Πάφο

Η μητέρα ενός παιδιού με ειδικές ανάγκες στην Πάφο σε επικοινωνία που είχε με την τηλεοπτική εκπομπή του ΣΙΓΜΑ «Πρωτοσέλιδο» αποκάλυψε τα όσα τραγικά υφίσταται το παιδί της από την έναρξη της σχολικής χρονιάς.

Το παιδί αν και δικαιούται σχολικό συνοδό εντούτοις το αίτημα της οικογένειας δεν έχει εισακουστεί με αποτέλεσμα το παιδάκι να αντιμετωπίζει έναν απίστευτο Γολγοθά. Όπως είπε στη σχολική αίθουσα που φοιτά το παιδάκι της εντάσσονται 7 συνολικά μαθητές τα οποία επιτηρούν 2 συνοδοί. «Εδώ και τρεις βδομαδες αιτούμαι αποκλειστικό συνοδό για το παιδί μου γιατί το έχει ανάγκη. Καθημερινά λαμβάνω την απάντηση ότι θα μου στείλουν αλλά συνοδό δε βλέπω», δήλωσε.

«Το παιδί έπαθε επιληψία κι ο δάσκαλος νόμιζε ότι...κοιμόταν»

Ενδεικτικό της κατάστασης είναι το γεγονός ότι το παιδί προχθές υπέστη κρίση επιληψίας μέσα στη σχολική αίθουσα. Ωστόσο ο εκπαιδευτικός που βρισκόταν στην αίθουσα δεν αντιλήφθηκε ότι το παιδί έπαθε κρίση επιληψίας αλλά νόμιζε ότι ο μαθητής κοιμόταν. Αποτέλεσμα ήταν λίγο μετά το παιδάκι να διακομιστεί εσπευσμένα στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.

«Αν πεθάνει το μωρό μου εγώ τι θα κάνω», διερωτήθηκε η μητέρα του παιδιού.

Η μητέρα του παιδιού έθιξε το ζήτημα παροχής πρώτων βοηθειών στα σχολεία κάτι που υπέδειξε ότι πρέπει να τεθεί ενώπιον των σχολικών εφορειών.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter