«Το παιδί μας θα πάει στη Βοστώνη»: Οι γονείς του Παναγιώτη – Ραφαήλ ελπίζουν να συναντήσουν τον μικρό Αντώνη

παναγιώτης-ραφαήλ

Δεν εγκαταλείπουν τον αγώνα τους οι γονείς του μικρού Παναγιώτη – Ραφαήλ από την Ελλάδα και ελπίζουν να συναντήσουν από κοντά τον δικό μας Αντώνη στη Βοστώνη.

Μετά το μήνυμα των γονιών του μικρού Αντώνη, οι οποίοι βρίσκονται στη Βοστώνη παλεύοντας για το δικό τους παιδί και την προτροπή στο ελληνικό Υπουργείο Υγείας από τον Κύπριο Υπουργό Υγείας, οι Γιώργος Γλωσσιώτης και Ρία Μπακάλη -γονείς του Παναγιώτη-Ραφαήλ – σε πρόσφατο video τους στη σελίδα που έχει στηθεί στο Facebook για τον μικρό Παναγιώτη (Γίνε ο ήρωας του μικρού Παναγιώτη) ευχαριστούν τον κόσμο για την ανταπόκρισή του και τονίζουν ότι και ο δικός τους γιος μπορεί να ταξιδέψει στη Βοστώνη.

«Από τη στιγμή που διαγνώστηκε το παιδί, οι νευρολόγοι μας έλεγαν ότι εκεί βρίσκεται η θεραπεία. Καταλαβαίνουμε ότι είναι πολυδάπανο αλλά εμείς θέλουμε το καλύτερο για το παιδί μας», ανέφεραν.

«Πρέπει να ξεκαθαρίσουμε ότι ο Αντώνης Ανδρέου από την Κύπρο, είναι ακριβώς ίδια περίπτωση με τον Παναγιώτη, ίδια πάθηση. Ο Αντωνάκης ακολουθούσε την ίδια θεραπεία με τη διαφορά ότι ο Αντώνης πήγε στη Βοστώνη και έκανε τη γονιδιακή θεραπεία και πηγαίνει πολύ καλά», συμπλήρωσαν.
Όσον αφορά τις εγγυήσεις που ζητά ο Έλληνας υπουργός Υγείας για τη θεραπεία, η κ. Μπακάλη, τόνισε πως δεν μπορεί να εγγυηθεί κανένας για κανένα φάρμακο και ειδικά ένα που βγήκε πολύ πρόσφατα.
Μάλιστα, διευκρινίζουν ότι η εταιρεία που παρέχει τη θεραπεία δεσμεύεται ότι αν αυτή δεν πετύχει, τότε τα χρήματα θα επιστραφούν.
«Είμαστε απόλυτα ειλικρινείς, δεν κρύβεται τίποτα πίσω από αυτό που λέμε. Θέλουμε το καλύτερο για το παιδάκι μας. Αυτή είναι η μόνη αλήθεια», τονίζουν, προλαμβάνοντας έτσι όλα τα αρνητικά σχόλια που μπορεί να ακούσουν.
Τέλος, οι γονείς του μικρού Παναγιώτη-Ραφαήλ εξέφρασαν τις ευχαριστίες τους στον κόσμο που τους αγκάλιασε από την πρώτη στιγμή και στέκονται δίπλα τους σε αυτό τον δύσκολο αγώνα.
«Σας ευχαριστούμε όλους για τη βοήθεια. Όπως φαίνεται το παιδί μας θα πάει στη Βοστώνη. Θα το στείλετε εσείς με τη γενναιοδωρία σας και την αγάπη σας».
Μέχρι στιγμής, έχει μαζευτεί το ποσό του 1,500,000 ευρώ. Για τη θεραπεία του μικρού μαχητή Παναγιώτη-Ραφαήλ, χρειάζονται περίπου 3,5 εκατομμύρια δολάρια.

Δείτε το video