Αρχική InfoMommy Σχέσεις Το πιο εξαντλητικό κομμάτι του να είσαι μαμά, σε ένα κόμικ

Το πιο εξαντλητικό κομμάτι του να είσαι μαμά, σε ένα κόμικ

Το πιο εξαντλητικό κομμάτι του να είσαι μαμά, σε ένα κόμικ

Η διεθνούς φήμης γαλλίδα εικαστικός Emma έχει δημιουργήσει μια σειρά κόμικ υπό τον τίτλο "Θα έπρεπε να ρωτήσεις" που έχει αγαπηθεί ιδιαιτέρως από το μαμαδίστικο αναγνωστικό κοινό.

Η καλλιτέχνις αποφάσισε να αποτυπώσει τις πιο χαρακτηριστικές, καθημερινές στιγμές της μητρότητας σε αστεία κόμικ θέλοντας να κάνει όλες τις μαμάδες του κόσμου να ταυτιστούν με αυτές τις εικόνες. Έτσι, θα δουν ότι δεν είναι μόνες τους και ότι όλες περνάνε αυτά τα καθημερινά, "μαρτύρια".

Δείτε το παρακάτω κόμικ τα χιουμοριστικά σκιτσάκια:

Πώς σας φάνηκε αυτή η ιστορία;

Αγαπητές μαμάδες σε όλες μας έχει συμβεί κάτι τέτοιο. Τρέχουμε να τα προλάβουμε όλα, δεν αφήνουμε πρωτοβουλίες στους μπαμπάδες και στο τέλος όταν κάτι πάει στραβά ξεσπαθώνουμε εναντίον τους χωρίς πολλές φορές να έχουμε δίκιο. Αφού θέλαμε βοήθεια γιατί δεν τη ζητήσαμε εκ των προτέρων; Μαμάδες αφήστε και στους μπαμπάδες χώρο αλλά και χρόνο και σίγουρα θα δείτε ότι είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter