Αρχική InfoMommy Σχέσεις Το συγκινητικό post ενός συζύγου για την εργαζόμενη γυναίκα του

Το συγκινητικό post ενός συζύγου για την εργαζόμενη γυναίκα του

Το συγκινητικό post ενός συζύγου για την εργαζόμενη γυναίκα του

Ο Phillip Urtz ζει στη Νέα Υόρκη με τη σύζυγό του Jessica. Εκείνη εργάζεται ως νοσοκόμα σε ένα μεγάλο νοσοκομείο της πόλης. Εκείνος αντιλαμβάνεται, ότι η δουλειά της μπορεί να γίνει πολύ πιεστική.

Και ενώ δεν δείχνει ποτέ σημάδια κούρασης ή αγανάκτησης, εκείνος ξέρει, πως εκείνη έχει εξαντληθεί!

Για να δείξει, λοιπόν, ο Phillip πόσο νοιάζεται και αγαπά τη σύζυγό του, της αφιέρωσε ένα γράμμα, το οποίο ανήρτησε και στο Facebook και, όπως αντιλαμβάνεστε, έγινε viral!

Δείτε τι έγραψε:

«Αυτή είναι η γυναίκα μου, η Jessica η οποία τρώει μετά από μια βάρδια 14 ωρών. Γυριζει από την δουλειά , τρώει και ετοιμάζεται για ύπνο μέχρι να φύγει και πάλι την επόμενη ημέρα.

Ξυπνά νωρίς για να ετοιμαστεί για την ημέρα της. Δεν της αρέσει να της μιλούν το πρωί και το σέβομαι αυτό. Κάνει μπάνιο, μαζεύει ψηλά τα μαλλιά της, φιλά εμένα και το σκύλο και φεύγει.

Στη δουλειά της θα φροντίσει ανθρώπους που περνούν τις χειρότερες ημέρες τους. Αυτοκινητικά ατυχήματα, πυροβολισμοί, εγκαύματα, σπασίματα, αιμορραγίες,  – μητέρες, μπαμπάδες, κόρες, γιοί, αδέρφια, οικογένειες – δεν έχει σημασία τι σου έχει συμβεί ή ποιος είσαι. Εκείνη θα σε φροντίσει.

Δουλεύει μέχρι την ώρα του μεσημεριανού και σπάνια κάνει κάποιο διάλειμμα. Θα γυρίσει στο σπίτι μετά από 14 ώρες και θα βγάλει τα παπούτσια της, που έχουν πατήσει αίμα, δάκρυα και ιδρώτα από τα πονεμένα της πόδια και θα θέλει να καθίσει. Δεν της αρέσει να μιλά για τη δουλειά όταν επιστρέφει στο σπίτι και αυτό δεν είναι πρόβλημα!

Αν θέλει, όμως, να μιλήσει θα ακούσω. Μερικές φορές γυρίζει στο σπίτι χαρούμενη και άλλες λυπημένη. Όπως και να νιώθει, όμως, θα είναι πάντα έτοιμη για την επόμενη βάρδιά της.

Την αγαπώ με όλη μου την καρδιά. Η γυναίκα μου είναι ηρωίδα. Η γυναίκα μου είναι νοσοκόμα στα επείγοντα!»


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter