Το συγκλονιστικό video ενός 16χρονου κοριτσιού για την ενδοοικογενειακή βία

Η 16χρονη Amber προκάλεσε μία έντονη συζήτηση για την ενδοοικογενειακή βία στα social media με το video που ανήρτησε στη δημοφιλή πλατφόρμα Tik Tok, την οποία χρησιμοποιούν κατά κόρον οι έφηβοι στις μέρες μας.

Στο σύντομο κλιπ, η νεαρή κοπέλα κάνει lip sync το τραγούδι της Lily Allen “Not Fair” καλύπτοντας παράλληλα με make up τις υποτιθέμενες μελανιές που τις προκάλεσε ο σύντροφός της.

Διαβάστε ακόμη: «Σας παρακαλώ, τρέξτε! Δεν θα αλλάξει ποτέ!»: Το συγκλονιστικό κείμενο μητέρας για την ενδοοικογενειακή βία

«Η φίλη σου προσπαθεί να σε πείσει ότι οι μελανιές που βλέπεις πάνω της δεν είναι από τον φίλο της», γράφει η λεζάντα του video.

“Oh he treats me with respect, he says he loves me all the time.

“He calls me fifteen times a day, he likes to make sure that I’m fine.

“You know I’ve never met a man who’s made me feel quite so secure

He’s not like all them other boys.”, ακούγονται οι στίχοι με το κορίτσι να κρύβει με make up τους μώλωπες που «αποκτά» με τον καιρό.

Η έφηβη σε δηλώσεις της στο BBC αποκάλυψε ότι εμπνεύστηκε το video αφότου έμαθε ότι ένα φιλικό της πρόσωπο έπεσε θύμα ενδοοικογενειακής βίας. «Το μήνυμα του video είναι το να μην αγνοούμε τα σημάδια της ενδοοικογενειακής βίας», είπε το κορίτσι.

«Αν έχετε το παραμικρό στοιχείο, την παραμικρή υποψία, μιλήστε στο άτομο. Νιώθω ότι οι ενδοοικογενειακή βία είναι κάτι για το οποίο θα έπρεπε να γνωρίζουμε περισσότερα».

Το video, που αναρτήθηκε στις 29 Δεκεμβρίου του 2019, κέρδισε αμέσως χιλιάδες σχόλια τα οποία ξεπέρασαν τις 205,000.

Δείτε το συγκλονιστικό video

@makeupbyamber#pov your friend is trying to convince you the bruises you spotted aren’t from her boyfriend. #fyp

♬ original sound – jackiasona