Το τελευταίο ταξίδι της Άννας Βίσση στη Νέα Υόρκη ήταν καθοριστικό για τη σχέση της με την κόρη της…

Δεν χάνει ευκαιρία η Άννα Βίσση να επισκέπτεται την κόρη και τα εγγόνια της στη Νέα Υόρκη, κάθε φορά που μπορεί να ξεκλέψει λίγο χρόνο από τις επαγγελματικές υποχρεώσεις της και τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας.

Αυτή τη φορά, όμως, η επίσκεψή της στα αγαπημένα της πρόσωπα είχε κάτι το διαφορετικό, σύμφωνα με την ανάρτηση που έκανε στο Instagram η κόρη της, Σοφία Καρβέλα.

«Hey there momma. On this visit of yours, i realized i deeply adore you and being a bitch to you no longer makes me feel better or changes the fact, that you are indeed, the hotter sister- and the funniest girl i know. 😬 and also no one takes your pic better than me.»

(Γεια σου μαμά. Σε αυτή την επίσκεψή σου, συνειδητοποίησα ότι σε λατρεύω βαθιά και το να είμαι σκληρή μαζί δεν με κάνει πια να νιώθω καλύτερα ούτε αλλάζει το γεγονός, ότι είσαι πραγματικά η πιο καυτή αδερφή -και το πιο αστείο κορίτσι που ξέρω. Και, επίσης, ότι κανείς δεν σε βγάζει καλύτερες φωτογραφίες από εμένα.)

Σε άλλη της ανάρτηση, η Σοφία Καρβέλα έγραψε αυτό που όλες οι κόρες νιώθουμε για τις μαμάδες μας που στέκονται πάντα στο πλευρό μας: «Thank God for her».

View this post on Instagram

Thank God for her. @annavissiofficial

A post shared by Sofia Karvela (@thesofiakarvela) on