Αρχική InfoBaby Τοκετός Το θαύμα της ζωής: 20 απίθανες φωτογραφίες τοκετού!

Το θαύμα της ζωής: 20 απίθανες φωτογραφίες τοκετού!

Το θαύμα της ζωής: 20 απίθανες φωτογραφίες τοκετού!

Η στιγμή της γέννησης ενός ανθρώπου είναι μια στιγμή μοναδική. Μια νέα ζωή έρχεται στον κόσμο, φέρνοντας μαζί της μόνο χαρά και συγκίνηση.

Πλέον, όλο και περισσότερες οικογένειες επιλέγουν να γιορτάσουν αυτήν την ξεχωριστή στιγμή της ζωής τους μέσα από την επαγγελματική φωτογράφιση του τοκετού.

Η ιστοσελίδα Birth Becomes Her, λοιπόν, διεξήγαγε διαγωνισμό για να βραβεύσει τις καλύτερες από αυτές. Έτσι συγκέντρωσε φωτογραφίες που αποτυπώνουν τον τοκετό από την αρχή μέχρι το τέλος του και έκρινε ποιες ήταν οι καλύτερες στις κατηγορίες: τοκετός, γέννα, θηλασμός και μητρότητα.

Οι συμμετοχές έφτασαν τις 1,000 και πάνω από 20,000 (ακόλουθοι της σελίδας) άτομα ψήφισαν την φωτογραφία εκείνη που τους συγκίνησε περισσότερο.

Δείτε τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στις 20 πρώτες θέσεις:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter