Αρχική InfoKids Αληθινές Ιστορίες Το θαύμα της ζωής: Γεννήθηκε μόλις 302 γραμμάρια και κατάφερε να επιβιώσει!

Το θαύμα της ζωής: Γεννήθηκε μόλις 302 γραμμάρια και κατάφερε να επιβιώσει!

Το θαύμα της ζωής: Γεννήθηκε μόλις 302 γραμμάρια και κατάφερε να επιβιώσει!

Η S, από τη Νότια Κορέα, είναι μια μικρή ηρωίδα, καθώς γεννήθηκε μόλις στις 24 εβδομάδες κυήσεως, ζύγιζε 302 γρ. και τελικά τα κατάφερε. Χθες, Πέμπτη, βγήκε από το νοσοκομείο για να πάει στο σπίτι της με τους γονείς της και να ξεκινήσει την κανονική της ζωή.

Η απίστευτη ιστορία ζωής της νεογέννητης Sarang

Η Sarang, που το όνομά της στα Κορεάτικα σημαίνει «αγάπη» πέρασε τους πέντε πρώτους μήνες της ζωής της στη Μονάδα Εντατικής Νεογνών στο Asan Medical Center και οι γιατροί χαρακτήρισαν την περίπτωσή της ένα μικρό θαύμα, καθώς είναι πολύ σπάνιο ένα πρόωρο μωρό που ζυγίζει λιγότερο από 400 γρ. να καταφέρει να επιβιώσει.

Και εκείνοι, όπως και η μικρή Sarang έδωσαν τιτάνιο αγώνα για να κρατηθεί στη ζωή, αφού παρά την αυξημένη φροντίδα που της παρείχαν, έχασε 295 γρ. μια εβδομάδα μετά τη γέννησή της. Πέρασε τους πέντε πρώτους μήνες της ζωής της στην εντατική Όμως αποδείχθηκε μαχήτρια της ζωής και χθες που βγήκε από το νοσοκομείο ζύγιζε τρία κιλά.

Η Sarang είναι το μικρότερο πρόωρο μωρό που κατάφερε να επιβιώσει στην Κορέα. Πριν από αυτήν, το μικρότερο μωρό που είχε επιβιώσει, ζύγιζε 380 γρ. Τώρα ζυγίζει τρία κιλά και επέστρεψε στο σπίτι της.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter