Αρχική InfoKids Το Toy Story 4 είναι γεγονός –και αυτά είναι όσα πρέπει να ξέρετε!

Το Toy Story 4 είναι γεγονός –και αυτά είναι όσα πρέπει να ξέρετε!

Το Toy Story 4 είναι γεγονός –και αυτά είναι όσα πρέπει να ξέρετε!

Ποιος δεν λατρεύει την ταινία Toy Story, η οποία πρωτοκυκλοφόρησε το 1995 (1996 στην Ελλάδα), ως η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Pixar και η πρώτη που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου από ηλεκτρονικό υπολογιστή; Και ποιος δεν ενθουσιάστηκε, όταν το 1999 και το 2010 ακολούθησαν τα sequel της, τα οποία δέχθηκαν εξίσου καλές κριτικές με την πρώτη ταινία.

Και εκεί που θα πίστευε κανείς, ότι η τριλογία ολοκληρώθηκε και τους αγαπημένους μας Woody και Buzz θα τους βλέπουμε πλέον μόνο σε επανάληψη, η Pixar πρόσφατα ανακοίνωσε, ότι το Toy Story 4 είναι γεγονός, ενώ εξέδωσε και την επίσημη ημερομηνία της πρεμιέρας, η οποία θα είναι η 21η Ιουνίου 2019! Υπολογίστε, ότι στην χώρα μας θα έρθει, καλώς εχόντων των πραγμάτων, μέσα στο δεύτερο 6μηνο του 2019 (μάθετε περισσότερα εδώ).

Η μεγάλη διαφοροποίηση που θα έχει το Toy Story 4 σε σχέση με τις προηγούμενες 3 ταινίες είναι, ότι σεναριογράφοι της δεν θα είναι πια οι Rashida Jones και Will McCormack, παρόλο που αρχικά είχαν προσληφθεί για τον ρόλο αυτό. Σύμφωνα με επίσημες πηγές, το ζευγάρι αποχώρησε από τη συνεργασία λόγω «φιλοσοφικών διαφορών» ανάμεσα στο ίδιο και το στούντιο, αφήνοντας να εννοηθεί πως η αποχώρησή του έλαβε χώρα, επειδή πιστεύει, ότι οι γυναίκες και τα άτομα άλλων φυλών δεν έχουν «ίση δημιουργική φωνή» στην Pixar.

Παρ’όλα αυτά, η παραγωγή του Toy Story 4 δεν μείωσε ταχύτητα –η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας είναι γεγονός, ο Tom Hanks χαρίζει για ακόμα μία φορά την φωνή του στον Woody και ο Tim Allen στον Buzz και εμείς δεν έχουμε παρά να… ανυπομονούμε!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter