Αρχική InfoKids Ταινίες To Toy Story 4 κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer και... δεν κρατιόμαστε!

To Toy Story 4 κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer και... δεν κρατιόμαστε!

To Toy Story 4 κυκλοφόρησε το πρώτο teaser trailer και... δεν κρατιόμαστε!

Όταν κυκλοφόρησε το πρώτο Toy Story, το 1995, πολλοί από εμάς ήμασταν παιδιά.

Όσοι είχαμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε τότε στον κινηματογράφο εντυπωσιαστήκαμε από τα απίθανα γραφικά, καθώς επρόκειτο για την πρώτη ταινία animation που προβλήθηκε ποτέ στο ευρύ κοινό -την πρώτη, δηλαδή, ταινία που δημιουργήθηκε εξ ολοκλήρου μέσω ηλεκτρονικού υπολογιστή.

Δεν ήταν, όμως, αυτός ο μοναδικός λόγος που το Toy Story μας συνεπήρε: Η ιδέα ότι τα παιχνίδια αποκτούν ζωή, όταν οι άνθρωποι δεν είναι μπροστά, βρίσκεται καταχωνιασμένη στο πίσω μέρος του μυαλού μας πάντα, όσο κι αν μεγαλώσουμε! Όταν, μάλιστα, τα παιχνίδια αυτά συμπράττουν για το καλό του αγαπημένου τους «ιδιοκτήτη», αλλά και για την αξία της φιλίας, η ταινία γίνεται αυτόματα η αγαπημένη μας!

Ήταν αναπόφευκτο -το 1999 ακολούθησε το Toy Story 2, το 2010 και σε μορφή 3D απολαύσαμε το Toy Story 3. Και κάπου εκεί μετά λύπης μας είχαμε όλοι πιστέψει, ότι η ιστορία των παιχνιδιών τελείωσε. Όπως χαρακτηριστικά είπε και ο σκηνοθέτης Josh Cooley: «Όπως οι περισσότεροι, θεώρησα κι εγώ, πως το Toy Story 3 ήταν το τέλος της ιστορίας. Και συγκεκριμένα το τέλος της ιστορίας του Woody και του Andy. Όμως, όπως συμβαίνει στη ζωή, κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή. Ο Woody τώρα βρίσκεται σε ένα καινούργιο δωμάτιο, με καινούργια παιχνίδια και ένα καινούργιο παιδί και είναι κάτι που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα. Οι ερωτήσεις του τι θα σήμαινε και πως θα ήταν κάτι τέτοιο, ήταν η αρχή για μια καινούργια διασκεδαστική ιστορία, που άξιζε να ειπωθεί. Το σύμπαν του Toy Story είναι χτισμένο πάνω στην ιδέα πως όλα στη ζωή (και στον κόσμο) έχουν ένα σκοπό. Η ιστορία του κάθε παιχνιδιού είναι να βρίσκεται εκεί για το 'παιδί' του. Αλλά τι συμβαίνει για εκείνα τα παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί από άλλα αντικείμενα; Ο Forky είναι φτιαγμένος από αναλώσιμα υλικά, και γι’ αυτό τον λόγο αντιμετωπίζει μια κρίση».

Ο Woody και η υπόλοιπη παρέα των παιχνιδιών, λοιπόν, επιστρέφουν σε μια ολοκαίνουργια περιπέτεια στο «Toy Story 4» και υποδέχονται καινούργιους φίλους στο δωμάτιο της Bonnie, συμπεριλαμβανομένου του Forky, ενός καινούργιου απρόθυμου παιχνιδιού, που επιμένει πως δεν είναι παιχνίδι και δεν ανήκει στο δωμάτιο της Bonnie! Δυστυχώς, κάθε φορά που προσπαθεί να δραπετεύσει, κάποιος τον γυρίζει πίσω στο δωμάτιο...

Δεν θα σας πούμε περισσότερα. Απολαύστε το πρώτο teaser trailer της ταινίας και...

...ραντεβού στις 20 Ιουνίου 2019 στους κινηματογράφους!


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter