Αρχική InfoKids Νέα Το τραγούδι που μόλις κατέκτησε τα charts στην Αμερική αποδεικνύει ότι τα παιδιά κυβερνούν τον κόσμο

Το τραγούδι που μόλις κατέκτησε τα charts στην Αμερική αποδεικνύει ότι τα παιδιά κυβερνούν τον κόσμο

Το τραγούδι που μόλις κατέκτησε τα charts στην Αμερική αποδεικνύει ότι τα παιδιά κυβερνούν τον κόσμο

Το πιο «πιασάρικο» παιδικό τραγούδι των τελευταίων ετών, το οποίο οι γονείς αγαπούν να μισούν, κατάφερε να φτάσει στην 32η δεύτερη θέση του Billboard Hot 100 αυτή την εβδομάδα και χαρακτηρίστηκε ως το πρώτο τραγούδι που με το μπαίνει στο εν λόγω chart πετυχαίνει απευθείας τόσο υψηλή θέση –αναρωτιόμαστε πού θα φτάσει;

Ο λόγος για το «Baby Shark», το οποίο στο πλέον αξιόπιστο και δημοφιλές Billboard κατάφερε να ξεπεράσει τραγούδια όπως το «Shallow» της Lady Gaga και του Bradley Cooper, το οποίο κέρδισε και Χρυσή Σφαίρα, καθώς και άλλα δημοφιλή τραγούδια των Ariana Grande, Camila Cabello και Shawn Mendes.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του Billboard, οι θέσεις των τραγουδιών καθορίζονται από την αλληλεπίδραση του κοινού με τη μουσική, τις πωλήσεις των άλμπουμ, το πόσες φορές έχει «παίξει» στα social media και έχει «κατεβαστεί» από διάφορα προγράμματα κ.λ.π.

Το δε τραγούδι «Baby Shark», από τη Βόρεια Κορέα, πρωτοεμφανίστηκε στο YouTube το 2016 και από τότε έχει 3,1 δισεκατομμύρια views και είναι ένα από τα 30 videos με τη μεγαλύτερη θέαση στην ιστορία του.

Παρόλο που το original «Baby Shark» είναι αυτό που κατάφερε να μπει στο Billboard Hot 100, έχουν προκύψει αμέτρητα remixes του τραγουδιού, μεταξύ των οποίων ένα νανούρισμα μια χριστουγεννιάτικη έκδοση και μόλις χθες ένα ακόμα με αφορμή τον Αγ. Βαλεντίνο.

Στην απίθανη περίπτωση που δεν θυμάστε σε ποιο τραγούδι αναφερόμαστε…


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter