Αρχική InfoBaby 12-36 μηνών “Το τρενάκι του βραδινού ύπνου” για να κοιμίζετε πανεύκολα τα μικρά παιδιά (φωτογραφία)

“Το τρενάκι του βραδινού ύπνου” για να κοιμίζετε πανεύκολα τα μικρά παιδιά (φωτογραφία)

“Το τρενάκι του βραδινού ύπνου” για να κοιμίζετε πανεύκολα τα μικρά παιδιά (φωτογραφία)

Είναι και για εσάς ο βραδινός ύπνος με τα μικρά σας μια μικρή δοκιμασία; Κάθε βράδυ ξεκινάτε τις προετοιμασίες για τον ύπνο του παιδιού από νωρίς, αλλά καταλήγετε και εσείς και εκείνο να κοιμάστε μετά από πολύ ώρα, ξεθεωμένοι και πολλές φορές νευριασμένοι;

Το να βάλεις για ύπνο ένα μικρό παιδί που στο μυαλό του έχει μόνο το παιχνίδι είναι αρκετά δύσκολο, αλλά δεν είναι ακατόρθωτο και γίνεται ακόμα ευκολότερο με την απίστευτη ιδέα αυτής της μαμάς.

Το παιδί της είναι δύο χρονών και για να κοιμηθεί απαιτούσε από τους γονείς του να κοιμούνται μαζί του συνέχεια. Εκείνη για να καταφέρει να το κοιμίζει χωρίς γκρίνιες και άγχος έφτιαξε το «τρενάκι του ύπνου». Ο γιος της το αντιμετώπισε ως παιχνίδι στην αρχή και δεν αντέδρασε αρνητικά, ενώ πλέον ετοιμάζεται για ύπνο μόνος του και, μάλιστα, αποζητά το «τρενάκι».

Ουσιαστικά, πρόκειται για μια ζωγραφιά στην οποία γράφετε μέσα σε κουτάκια όσα πρέπει να κάνει το παιδί λίγη ώρα πριν τον ύπνο, όπως να βάλει πυτζάμες, να διαβάσει παραμύθια μαζί σας και να σας πάρει μια αγκαλιά. Στη συνέχεια «τσακίζετε» αυτά τα κουτάκια και ζωγραφίζετε απέξω τους βαγόνια τρένου. Το παιδί σας όταν έρθει η ώρα για ύπνο ακολουθεί τη σειρά των «βαγονιών» και ετοιμάζεται για το κρεβάτι του.

Δείτε στη φωτογραφία τι ακριβώς είναι το τρενάκι του ύπνου


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter