Αρχική Εκδηλώσεις Το βασίλειο των ζώων: Ελάτε να φτιάξουμε μαζί όμορφες δημιουργίες στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

Το βασίλειο των ζώων: Ελάτε να φτιάξουμε μαζί όμορφες δημιουργίες στη Λεβέντειο Πινακοθήκη

To Coco_Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης, σε συνεργασία με την εικαστικό Ιωάννα Φιλίππου, προσφέρει κάθε Δευτέρα στους μικρούς του φίλους ένα μοναδικό εργαστήριο τέχνης, για να περάσουν ένα όμορφο απόγευμα γεμάτο δημιουργία και πολλή φαντασία.

Για το μήνα Φεβρουάριο το εργαστήριο τέχνης «Μάτι Εικονογράφησης» με την εικαστικό Ιωάννα Φιλίππου θα εστιάσει στα ζώα μέσα από τις μόνιμες Συλλογές της Λεβεντείου Πινακοθήκης. Τα παιδιά θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν το μουσείο και με την βοήθεια της Ιωάννας να φτιάξουν όμορφες δημιουργίες, όπως μάσκες και κολάζ, χρησιμοποιώντας διαφορετικά υλικά.

Ημερομηνίες : 6, 13, 27 Φεβρουαρίου

Ώρα: 15.30 – 17.00

Ηλικίες: 4-6  

Δηλώσεις συμμετοχής στο education@leventisgallery.org ή στο τηλέφωνο 22668838 (Εκπαιδευτικά Προγράμματα & Ξεναγήσεις), Δευτέρα-Παρασκευή, 10:00-13:00 & 13:30-16:00.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.