Αρχική Σχολή Γονέων Το βίντεο για τους κινδύνους στο διαδίκτυο που πρέπει να δουν τα παιδιά

Το βίντεο για τους κινδύνους στο διαδίκτυο που πρέπει να δουν τα παιδιά

Το βίντεο για τους κινδύνους στο διαδίκτυο που πρέπει να δουν τα παιδιά

Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και μοιραία στη ζωή των παιδιών μας. Ωστόσο, είναι σημαντικό να έχουμε πάντα υπό την επίβλεψή μας τα πολύ μικρά παιδιά που «σερφάρουν» στο ίντερνετ και μπορούν πολύ εύκολα να πέσουν θύματα απάτης. Εξάλλου, είναι πολλά τα περιστατικά που συμβαίνουν καθημερινά και έχουν να κάνουν από απλούς ιούς που μπορούν όμως να προκαλέσουν μεγάλη ζημιά στον υπολογιστή μας, μέχρι διαδικτυακό εκφοβισμό, ακόμη και σεξουαλική παρενόχληση μέσω διαδικτύου.

Για το λόγο αυτό, οφείλουμε ως γονείς να είμαστε πάντα ενημερωμένοι και να φροντίζουμε για την ασφάλεια των παιδιών μας. Το παρακάτω βίντεο προειδοποιεί με τον πιο απλό τρόπο τα παιδιά, μιλώντας τη γλώσσα τους, αλλά και τους γονείς για τους κινδύνους που υπάρχουν στο διαδίκτυο, ώστε να γνωρίζουν τι πρέπει να κάνουν εάν πέσουν θύματα διαδικτυακής απάτης.

Δείτε το βίντεο:


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter