Αρχική InfoSchool Το Υπ. Παιδείας οργανώνει ημερίδες για την επαγγελματική μάθηση των εκπαιδευτικών (7&9 Ιουνίου)

Το Υπ. Παιδείας οργανώνει ημερίδες για την επαγγελματική μάθηση των εκπαιδευτικών (7&9 Ιουνίου)

Το Υπ. Παιδείας οργανώνει ημερίδες για την επαγγελματική μάθηση των εκπαιδευτικών (7&9 Ιουνίου)

Το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού, οργανώνει ημερίδες για την επαγγελματική μάθηση με τη συνεργασία σχολείων, με θέμα «Επαγγελματική μάθηση εκπαιδευτικών και καθημερινή εκπαιδευτική πράξη». Οι ημερίδες θα πραγματοποιηθούν την Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017 στη Λευκωσία (Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία») και την Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017 στη Λεμεσό (Ξενοδοχείο St. Raphael Resort).

Οι εργασίες των ημερίδων θα διαρκέσουν από τις 8:30 μέχρι τις 13:30 και θα περιλαμβάνουν εισηγήσεις στην ολομέλεια και παράλληλα εργαστήρια για ανταλλαγή εμπειριών και απόψεων. Επίσης, θα υπάρχουν αναρτημένες ανακοινώσεις από σχολεία, αναφορικά με τις δράσεις επαγγελματικής μάθησης που έχουν υλοποιήσει.

Οι ημερίδες διεξάγονται στο πλαίσιο της ενιαίας πολιτικής για την επιμόρφωση των εκπαιδευτικών, την οποία προωθεί το Υπουργείο Παιδείας και Πολιτισμού. Η πολιτική της επαγγελματικής μάθησης υλοποιήθηκε φέτος σε σχολεία όλων των βαθμίδων. Όλα τα σχολεία κλήθηκαν να διενεργήσουν διάγνωση αναγκών των εκπαιδευτικών για επιλογή ενός θέματος προτεραιότητας για την επαγγελματική μάθηση των εκπαιδευτικών τους, να ετοιμάσουν και να εφαρμόσουν σχέδιο δράσης και να αποτιμήσουν τις δράσεις και την πορεία υλοποίησης του σχεδίου. Επίσης, αριθμός σχολείων συμμετείχαν στο πρόγραμμα Υποστήριξης Επαγγελματικής Μάθησης του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, όπου τους δόθηκε η ευκαιρία να έχουν ολόχρονη συστηματική στήριξη για την Επαγγελματική Μάθηση των εκπαιδευτικών τους, μέσω των Υποστηρικτών του Παιδαγωγικού Ινστιτούτου, για το υπό έμφαση θέμα που επέλεξαν.

Στις ημερίδες θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κώστας Καδής και θα τις παρακολουθήσουν εκπαιδευτικοί όλων των βαθμίδων. Στόχος είναι η αξιοποίηση της εμπειρίας παρακολούθησης της ημερίδας για την οργάνωση της επαγγελματικής μάθησης των εκπαιδευτικών του σχολείου τους.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter