Τον Νοέμβριο η Κύπρος θα υποδεχθεί τον μεγαλύτερο… καταρράκτη σοκολάτας!

Από τον Νοέμβρη 2019 και για τρεις ολόκληρους μήνες ο χώρος της Διεθνούς Κρατικής Έκθεσης στη Λευκωσία θα ξεχειλίσει από γεύσεις μπισκότου, γλυκών και σοκολάτας.

Μετά από ένα απόλυτα πετυχημένο ταξίδι, με απίστευτα ρεκόρ επισκεψιμότητας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Ρώμη, το άρωμα του πολυβραβευμένου θεματικού πάρκου φτάνει και στην Κύπρο.

Με πυρετώδεις ρυθμούς, λοιπόν, έχουν ξεκινήσει οι εντυπωσιακές κατασκευές του παραμυθένιου «Εργοστασίου και Μουσείου Σοκολάτας».

Ο μεγαλύτερος Καταρράκτης Σοκολάτας της Ευρώπης (με 1200 λίτρα πραγματικής σοκολάτας), γιγάντια σοκολατάκια και μπισκότα, είναι μερικές μόνο από τις απολαυστικές εκπλήξεις που επιφυλάσσουν οι ήρωες του παραμυθένιου θεματικού πάρκου στους τυχερούς επισκέπτες.

Εργοστάσιο και Μουσείο σοκολάτας

Το διαδραστικό και πρωτότυπο «Εργοστάσιο και Μουσείο Σοκολάτας» συνδυάζει αριστοτεχνικά την ψυχαγωγία με την εκπαίδευση καθώς μέσα από διάφορες θεματικές ενότητες (την πραγματικά άγρια ζούγκλα, το μουσείο κακάο, την καλύβα των Αζτέκων, τα εργαστήρια κατασκευών κλπ), τα παιδιά, οι νέοι αλλά και οι ενήλικες θα ανακαλύπτουν με εντυπωσιακό τρόπο τα μυστικά της σοκολάτας και των γλυκών απολαύσεων.

Ετοιμαστείτε λοιπόν να συμμετέχετε σε ένα ανεπανάληπτο, εξωτικό ταξίδι στο σοκολατένιο όνειρο, και να γίνετε μέρος αυτής της πρωτόγνωρης γλυκιάς εμπειρίας.

Περισσότερες Πληροφορίες

Τηλ: 22008567
Email: info@ergostasiosokolatas.com.cy
Website: www.ErgostasioSokolatas.gr
Facebook: Εργοστάσιο Σοκολάτας
Διοργανωτές: ΔΕΘ Helexpo/ Eksagon Exhibitions / Dream Workers /