Τρίχρονη έμεινε μόνη της για 10 λεπτά και έφαγε 18 γιαούρτια!

Αν υπήρχε διεθνής διαγωνισμός γιαουρτοφαγίας, η Olivia Whysall θα ήταν πρωταθλήτρια!

Σίγουρα, τα περισσότερα παιδιά λατρεύουν τη γλύκα των παιδικών γιαουρτο-επιδορπίων, όμως κανένα όσο η 3χρονη Olivia, από το Nottingham!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα της μαμάς της στο Facebook, όταν η μικρή έμεινε μόνη, στην κουζίνα του σπιτιού της, βρήκε την ευκαιρία και κυριολεκτικά καταβρόχθισε 18 παιδικά γιαουρτάκια!

«Κάνε παιδιά, σου λένε!» γράφει χαρακτηριστικά η μαμά της πάνω από τη φωτογραφία που πόσταρε πριν από λίγες μέρες, η οποία αποδεικνύει του λόγου το αληθές:

Όπως ήταν αναμενόμενο, κάτω από αυτήν υπήρξαν δεκάδες σχόλια, κατά τα οποία αμέτρητα είναι τα παιδιά που θα μπορούσαν να βρεθούν στη θέση της Olivia και πάμπολλα emoticons με γελαστές φατσούλες.

Have kids they said 😂😂😂

Gepostet von Arron Jeff Whysall am Samstag, 12. Oktober 2019

Όπως εξήγησε αργότερα ο πατέρας τη μικρής στο δίκτυο TODAY Parents «Βγήκα στον κήπο για 10 λεπτά. Όταν μπήκα ξανά μέσα να δω τι κάνει, την βρήκα να καταβροχθίζει 18 γιαούρτια! Έδειχνε τόσο υπερήφανη για τον εαυτό της που μου ήταν δύσκολο να της πω να σταματήσει.

Παρόλο που η ιδέα και μόνο ενός παιδιού να έχει φάει τόσο πολύ γιαούρτι με ζάχαρη μπορεί να σας προκαλεί ακόμα και αναγούλα, όπως όλα τελικά έδειξαν η Olivia έχει ατσάλινο στομάχι!

«Ευτυχώς, δεν είχε καμία επιπλοκή», είπε ο μπαμπάς της. «Ούτε παραπονέθηκε για στομαχόπονο, ούτε τίποτα!»

Ο ίδιος, πάντως, προσθέτει πως η 3χρονη τους κάνει συχνά τέτοιες εκπλήξεις: «Ζωγραφίζει στους τοίχους, πειράζει τα πάντα… Μπαίνεις στον κουζίνα και την βλέπεις να έχει χωθεί μέσα στα ντουλάπια!»

Σας θυμίζει κάτι..;

πηγή: scarymommy.com