Τροχαίο με τραυματίες έγκυο και 3χρονο κοριτσάκι στη Λευκωσία

3χρονο κοριτσάκι και 31 εγκυμονούσα κινδύνεψαν εξαιτίας της ανευθυνότητας που επέδειξε ο οδηγός, ο οποίος οδηγούσε μεθυσμένος.

Ο 32χρονος οδηγός, ενώ οδηγούσε χθες το βράδυ το αυτοκίνητό του, έχοντας ως επιβάτες τη εγκυμονούσα σύζυγό του και την τρίχρονη κορούλα του, σε λεωφόρο στη Λευκωσία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, συγκρούστηκε με αυτοκίνητο που οδηγούσε 37χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Ο 32χρονος υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο αλκοόλης με ένδειξη 150μg αντί 22μg και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στην Τροχαία Λευκωσίας, όπου υποβλήθηκε σε τελική εξέτασης αλκοόλης με ένδειξη 134μg αντί 22μg.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν όλοι οι επιβαίνοντες του πρώτου οχήματος, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου ο 32χρονος οδηγός αρνήθηκε να εξεταστεί.

Η 31χρονη λόγω προχωρημένης εγκυμοσύνης μεταφέρθηκε για προληπτικούς λόγους στο Μακάριο Νοσοκομείο όπου κρατήθηκε για νοσηλεία. Το τρίχρονο κοριτσάκι υπέστη κάταγμα κρανίου και μεταφέρθηκε επίσης στο Μακάριο Νοσοκομείο, όπου κρατήθηκε για νοσηλεία στο παιδοχειρουργικό τμήμα.