Τροχαίο Πάφου: Στην εντατική 13χρονο κορίτσι – Πολύ κρίσιμη η κατάστασή της

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε ένα 13χρονο κορίτσι, το οποίο επέβαινε σε όχημα που συγκρούστηκε μετωπικά με άλλο αυτοκίνητο στην Πάφο.

Από την σύγκρουση, οι επιβαίνοντες των οχημάτων εγκλωβίστηκαν στα συντρίμμια, ενώ για τον απεγκλωβισμό τους κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Από το τροχαίο, η δεκατριάχρονη τραυματίστηκε σοβαρά, ενώ λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης της, κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου νοσηλεύεται διασωληνωμένη στην Εντατική.

Το χρονικό του τροχαίου

Το σοβαρό ατύχημα συνέβη στις 19:00 το απόγευμα της Δευτέρας (28/10) στη Λεωφόρο Γρίβα Διγενή μπροστά από τη Λέσχη Αξιωματικών στην Πάφο. Από το τροχαίο, στο οποίο συγκρούστηκαν μετωπικά δύο αυτοκίνητα, τραυματίστηκαν ελαφρότερα οι γονείς της 13χρονης και ο 10χρονος αδερφός της.

Το δυστύχημα σημειώθηκε την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη η καθιερωμένη δεξίωση στη λέσχη που παραθέτουν με την ευκαιρία της επετείου της 28ης Οκτωβρίου η Ιερά Μητρόπολη Πάφου, ο Δήμος Πάφου και η Εθνική Φρουρά.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εξετάσεις της τροχαίας, ο οδηγός του ενός από τα εμπλεκόμενα οχήματα που κατευθυνόταν από την περιοχή της πυροσβεστικής προς το κέντρο της Πάφου εισήλθε στη λωρίδα κυκλοφορίας του δευτέρου οχήματος με αποτέλεσμα να συγκρουστούν μετωπικά.

Σύμφωνα με την Αστυνομία και την Πυροσβεστική, η σύγκρουση των δύο οχημάτων ήταν μετωπική, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται.

Σημειώνεται πως η 13χρονη επέβαινε στο πίσω κάθισμα οχήματος, το οποίο οδηγούσε ο πατέρας της.

Στον 36χρονο οδηγό του οχήματος αναμένεται να γίνει έλεγχος αλκοόλης όταν το επιτρέψει η κατάσταση της υγείας του.