Βάλτε τα αθλητικά σας και πάμε οικογενειακώς μια πεζοπορική βόλτα στην Πάρνηθα (29/10)

Πεζοπορική βόλτα στο ελατόδασος της Πάρνηθας, το Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 11:00 το πρωί θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν μικροί και μεγάλοι (8-9 ετών και άνω) που θα επισκεφθούν το Καταφύγιο Φλαμπούρι. Οι ενδιαφερόμενοι θα κινηθούν μέσα από μονοπάτια, σε μία διαδρομή που μπορούν να συμμετέχουν αρχάριοι και παιδιά. Ξεκινώντας από το καταφύγιο Φλαμπούρι, θα κάνουν μία όμορφη βόλτα στον Εθνικό Δρυμό της Πάρνηθας για να γνωρίσουν το βουνό, να έρθουν πιο κοντά στη φύση και να βελτιώσουν την φυσική τους κατάσταση και υγεία. Η διαδρομή θα είναι κυκλική με σημείο εκκίνησης και τερματισμού το Φλαμπούρι. Θα υπάρχουν μικρές υψομετρικές διαφορές, το βάδισμα θα γίνεται σε ήπιο ρυθμό για να απολαύσουν οι συμμετέχοντες το τοπίο.

Δηλώσεις συμμετοχής και στο καταφύγιο, από τις 09:30′ μέχρι και τις 10:45′.
Φροντίστε για την έγκαιρη δήλωση συμμετοχής!

Ώρα εκκίνησης πεζοπορικής βόλτας από το Φλαμπούρι 11:00′.
Ώρες πεζοπορίας ~3:00′ ώρες.

Βαθμός δυσκολίας Α’ σημαίνει: Εύκολη πεζοπορική διαδρομή, διάρκειας μέχρι 5 ωρών και μέχρι 300μ. θετική υψομετρική διαφορά. Μπορούν να συμμετέχουν και αρχάριοι.

Να υπολογίζετε ότι στην Πάρνηθα η θερμοκρασία είναι 5-6 βαθμούς πιο χαμηλή από την πόλη.

Βασικός εξοπλισμός: Ορειβατικά μποτάκια ή αθλητικά παπούτσια, σακίδιο πλάτης, αντιανεμικό, φαρμακείο. Στην Πάρνηθα η θερμοκρασία είναι 5-6 βαθμούς πιο χαμηλή από την πόλη.

Κόστος 2€, ελάχιστη κατανάλωση (αφαιρείται από το κόστος ροφήματος ή ποτού γεύματος).ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ INFOWOMAN.GR