Αρχική InfoKids Fun Time Βάλτε χρώμα στον ανεμιστήρα του παιδικού δωματίου

Βάλτε χρώμα στον ανεμιστήρα του παιδικού δωματίου

Βάλτε χρώμα στον ανεμιστήρα του παιδικού δωματίου

H ζέστη καλά κρατεί έξω και τα παιδιά παραπονιούνται ότι θέλουν δροσιά. Πριν ετοιμαστείτε να ανάψετε τον ανεμιστήρα σας προτείνουμε μια έξυπνη ιδέα για να μεταμορφώσετε τον άχαρο ανεμιστήρα σε ένα πολύχρωμο αντικείμενο που θα δώσει μια πιο καλοκαιρινή πινελιά στη διακόσμηση του σπιτιού. Συντροφιά με τα παιδιά μπορείτε να βάψετε τα φτερά του στις αποχρώσεις του ουράνιου τόξου και να περάσετε ένα δημιουργικό πρωινό.

Τι θα χρειαστείτε:

έναν ανεμιστήρα
χρώματα της αρεσκείας σας
πινέλα

Αφαιρείτε προσεκτικά το προστατευτικό κάλυμμα του ανεμιστήρα και μαζί με τα παιδιά βάψετε τα φτερά του ανεμιστήρα στα χρώματα και στα σχέδια που επιθυμείτε. Μόλις καλύψετε πλήρως την επιφάνεια των φτερών τα αφήνετε να στεγνώσουν. Μόλις στεγνώσουν, τοποθετείτε εκ νέου το προστατευτικό κάλυμμα και θέτετε τον ανεμιστήρα σας σε λειτουργία.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter