Αρχική InfoMommy Προτάσεις Αγοράς Βeauty Diaries: Tα Public υποδέχονται το stationary brand με τα πιο όμορφα και αισιόδοξα μηνύματα

Βeauty Diaries: Tα Public υποδέχονται το stationary brand με τα πιο όμορφα και αισιόδοξα μηνύματα

Βeauty Diaries: Tα Public υποδέχονται το stationary brand με τα πιο όμορφα και αισιόδοξα μηνύματα

Τα Public, το μεγαλύτερο βιβλιοπωλείο, εμπλουτίζουν ακόμα περισσότερο την γκάμα stationary που διαθέτουν με την σειρά planners και notes Beauty Diaries. To ελληνικό stationary brand με τα πιο τρυφερά και αισιόδοξα μηνύματα, έχει ήδη κάνει το δικό του OMOΡΦΟΧΑΜΟ στο διαδίκτυο με φράσεις δημιουργικές και παιχνιδιάρικες που φέρουν την υπογραφή της δημιουργού του, της δημοσιογράφου και blogger, Έφης Ανέστη. Πιο συγκεκριμένα σε επιλεγμένα βιβλιοπωλεία Public και στο public.gr, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν notes χρωματιστά και αισιόδοξα, που απευθύνονται σε μικρά και μεγάλα παιδιά που κάνουν πράξη ό,τι κι αν σκέφτονται αλλά και planners για να αποτυπώσουν τις πιο ηλιόλουστες σκέψεις και ιδέες τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Infowoman.gr


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter