Αρχική Εκδηλώσεις Βιωματικό εργαστήρι: Ο κόσμος του θεάτρου και οι άνθρωποί του (18/3)

Βιωματικό εργαστήρι: Ο κόσμος του θεάτρου και οι άνθρωποί του (18/3)

Βιωματικό εργαστήρι: Ο κόσμος του θεάτρου και οι άνθρωποί του (18/3)

Η ομάδα του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου επισκέπτεται το Πολιτιστικό Ίδρυμα και αναλαμβάνει να σου μάθει όσα πρέπει να ξέρεις για τον κόσμο του θεάτρου και τους ανθρώπους μπροστά και πίσω από τα λαμπερά φώτα της σκηνής!

Το Πολιτιστικό Ίδρυμα γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου και διοργανώνει ένα βιωματικό εργαστήρι για παιδιά 7-10 ετών. Στόχος του εργαστηρίου είναι να γνωρίσει στα παιδιά τις βασικές αρχές της τέχνης του θεάτρου, τον ρόλο των συντελεστών μιας παράστασης καλλιεργώντας τους παράλληλα τη φαντασία και τη σωματική τους έκφραση μέσω παιχνιδιών παντομίμας και αυτοσχεδιασμού.

Το εργαστήρι αποτελεί παραλλαγή των εργαστηρίων που έχουν σχεδιαστεί και εφαρμόζονται στο χώρο του Θεατρικού Μουσείου Κύπρου στη Λεμεσό.

Σχεδιασμός: Ναταλία Κουχαρτσιούκ, εμψυχώτρια εφαρμοσμένου θέατρου/ συνεργάτιδα ΘΜΚ και Νικολέττα Τζιαούρη, θεατρολόγος / συνεργάτιδα ΘΜΚ

Σάββατο, 18 Μαρτίου 2017, 10:30 & 12:00

Διάρκεια: 60 λεπτά | Για παιδιά: 7-10 ετών

Εμψυχώτρια: Νικολέττα Τζιαούρη, Θεατρολόγος

Για πληροφορίες και κρατήσεις: 22128182

Δωρεάν συμμετοχή

Πολιτιστικό Ιδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Φανερωμένης 86-90
Λευκωσία, Λευκωσία 1011, Κύπρος
Τηλέφωνο: 22128157

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.