Αρχική InfoBaby 0-12 μηνών Βρέφος ανένηψε 45 λεπτά μετά τον «θάνατό» του

Βρέφος ανένηψε 45 λεπτά μετά τον «θάνατό» του

Βρέφος ανένηψε 45 λεπτά μετά τον «θάνατό» του

Ένα απίστευτο συμβάν έλαβε χώρα χθες στην Πάφο, όταν ένα μόλις 3 μηνών βρέφος μεταφέρθηκε σε κρίσιμη κατάσταση στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Νοσοκομείου έχοντας εισροφήσει εμετό. Το μωρό δεν ανταποκρινόταν, παρά τις προσπάθειες των γιατρών για ανάνηψη, ούτε είχε παλμούς, οπότε θεωρήθηκε νεκρό.

Κατά τη μεταφορά του στο νεκροτομείο, ωστόσο, και ενώ είχαν περάσει 45 λεπτά, έγινε ένα ακόμα καρδιογράφημα, στο οποίο έκπληκτοι οι γιατροί διαπίστωσαν πως οι παλμοί του μωρού είχαν επανέλθει –όπως και το χρώμα του!

Το μωρό τότε, μεταφέρθηκε απευθείας στο Μακάρειο Νοσοκομείο Λευκωσίας και από εκείνη την ώρα νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Η αστυνομία πάντως ερευνά την υπόθεση, καθώς το μωρό, αφού ανένηψε, υποβλήθηκε σε αξονική εγκεφάλου, κατά την οποία διαπιστώθηκε ότι φέρει κρανιοεγκεφαλική κάκωση, επισκληρίδιο αιμάτωμα και και παραχνωειδή εμφορά.

Σύμφωνα με τη μητέρα που είναι από την Ρουμανία, όπως και ο πατέρας, το βρέφος πριν από τρεις ημέρες και ενώ βρισκόταν στην κατοικία του, έπεσε από τον καναπέ και χτύπησε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο μέτωπο.  Εκείνη, ωστόσο, δεν είχε δώσει ιδιαίτερη σημασία μέχρι που ξεκίνησαν οι συνεχόμενοι εμετοί.


Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter