Αρχική InfoMommy Χειμερινές εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν – Τι να προσέξετε

Χειμερινές εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν – Τι να προσέξετε

Χειμερινές εκπτώσεις 2019: Πότε ξεκινούν – Τι να προσέξετε

Η εορταστική περίοδος φτάνει στο τέλος της και τα καταστήματα επιστρέφουν σιγά σιγά σε κανονικούς ρυθμούς λειτουργίας.

Κάθε χρόνο τέτοια εποχή ξεκινούν και οι χειμερινές εκπτώσεις, τις οποίες οι περισσότεροι από εμάς περιμένουμε για να κάνουμε τα ψώνια μας. Και ενώ πολλά καταστήματα έχουν ήδη ξεκινήσει τις προσφορές, οι εκπτώσεις ξεκινούν επίσημα μετά τις 6 Ιανουαρίου και διαρκούν περίπου 3 εβδομάδες.

Τι πρέπει να προσέξετε

Στην Κύπρο δεν υπάρχει συγκεκριμένη νομοθεσία που να ορίζει τις εκπτωτικές περιόδους, ωστόσο υπάρχουν μερικά πράγματα που οι καταναλωτές πρέπει να έχουν κατά νου όταν κάνουν τα ψώνια τους στις εκπτώσεις:

  • Στα προϊόντα πρέπει να αναγράφεται η αρχική τιμή και η τελική τιμή, το ποσοστό έκπτωσης και να είναι ξεκάθαρο το ποσοστό κέρδους του καταναλωτή.
  • Οι καταναλωτές καλούνται να είναι προσεχτικοί και να κάνουν έρευνα αγοράς λαμβάνοντας υπόψη την ποιότητα των προϊόντων που θέλουν να αγοράσουν.
  • Τέλος, καλούνται να καταγγέλλουν λάθη ή παραλείψεις που πέφτουν στην αντίληψή τους έτσι ώστε να συμμορφώνονται οι καταστηματάρχες.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

Μύλων 75 104 41 Αθήνα
+30 210 5121893

τηλεφωνήστε μας για οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία

news@infokids.com.cy

για νέα, πληροφορίες, εκδηλώσεις ή Δελτία τύπου

info@infokids.com.cy

για ερωτήσεις και πληροφορίες σχετικά με το site μας

Design by | WebOlution & Powered by | Access Point
Το περιεχόμενο της ιστοθέσης είναι μόνο για ενημερωτικό σκοπό και δεν θα πρέπει να αντικαθιστά οποιαδήποτε ιατρική συμβουλή, διάγνωση ή και θεραπεία που χορηγείται από τον γιατρό σας ή από τον εξειδικευμένο επιστήμονα υγείας. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή, μεταβίβαση, διανομή ή αποθήκευση μέρους ή του συνόλου του περιεχομένου σε οποιαδήποτε μορφή, χωρίς την προηγούμενη γραπτή συγκατάθεση του νομικού τμηματος του Infokids.


Όλα όσα αφορούν εσάς και το παιδί σας
τώρα στο e-mail σας

Εγγραφή στο Newsletter